LAS VEGAS : GRAND CANYON

2011-08-23 | 11:15:00, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer

 

En dag tog vi oss till en liten flygplats för att åka över grand canyon. Att åka bil ditt tar ca 4 h från Las vegas. Och vi kände inte ritkigt för att lägga 8h för att se ett stort berg. Men oj vad häfftigt det var att flyga över. Man satt i ett litet plan med kanske 10 platser, man fick knappt plats på sin sittplats. Men vilken känsla. kan verkligen rekomdera att flyga över grand canyon om man ska till las vegas.


SOMMAR

2011-08-12 | 10:24:00, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer

Underbara sommar lider ju mot i slut. Min sommar har varit underbar bland dem bästa faktiskt.
USA, Halmstad/ tylösand, Kungshamn, Smögen, Hunnebostrand, kalvsund, Danmark..

Campat för första gången i en husvagn med familjen. Åkte upp till Västkusten. Gick på smögenbryggan. Solade på klippor, hälsade på släktingar. bara va, underbart.

Sen har jag tillbringat mycket tid på kalvsund. Badat, Oj vad mycket jag har bada iår. kan inte ens räkna på fingrarna. och jag som är en badkruka, Impad! Killarna åkt wakeboard en kväll och jag tittade på. Varför låta proffsen förstöra deras kväll..

I Danmark var vi i på ett stort Vatten/nöjespark. Leka av oss lite innan vardagen börjar. .

LAS VEGAS

2011-08-11 | 10:04:00, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer


Las Vegas var häffigt! Om man inte gillar värme är det inget att rekomendera. Eller ja. jag gillar ju värme och tyckte detta var fruktansvärt. 40 grader, man kunde inte vara ute. man var tvungen att gena genom alla casinon och shoppingmall. 

Las vegas ligger ju mitt i öknen. så när man åker ditt ser man bara platt mark och helt plöstligt en stad. Staden hade en gata man var på, där allt hände. Där fanns stora  byggnader. som eiffeltornet ett slott. osv. Där det var shoppingmall i. det fanns minst 10 shoppingmalls. Sen fanns det en affär med bara M&M saker. den affären hade 4 våningar. folk var som tokiga. Sen  fanns det en affär med coca cola saker. Att folk ens vill ha sådana saker?

Åh jag älskar USAs alla malls. Dem är så häfftiga. Ett mall vi gick i Las vegas. Hade en himmel i taket. så man skulle få utomhus känslan. Sen hade dem "typ" små dammar (innomhus) där dem hade shower som skulle framställa åska och regn. och då började komma vatten från taket , ja ni fattar..  i ett annat så skulle det föreställa att man var i venedig. Ja då var det en kanal i huset. som man kunde åka sån "typiskt" venedigs båt. Där dem stod och sjöng på italienska. Overdrive? Öh.. ne. 

LOS ANGELES

2011-08-03 | 12:27:00, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer

Nr ett heter vägen som går längst kusten. Som vi åkte på från SF till Los angeles. Underbar väg, med höga berg och helt annan miljö än vad vi har här hemma..

efter att vi hade sätt "skylten" och åkte runt i beverly hills ( ner cabat) bestämde vi oss för att åka viddare till Santa Monica. Långa ständer och vågor. 

Här ute på en stor brygga var det som ett litet nöjesfällt. ( den piren man brukar se på filmer)

denna brännan kallas för Cab-brännan. den får man bara om man har cab och åker med en arm utanför. Inget att rekomedera.

Next stop Las vegas