STEEEK PÅ ALTANEN

2009-06-30 | 14:55:50, Kategori: Vardagligt & Personligt, 2 kommentarer

(solen lyser så mkt att jag ser knappt hur jag ser ut på bilden)
Tacka guud för trådlöst!!!
Nuu sitter jag ute på altan och njuter av min ledighet, Tog mitt första havs dop idag, adam tyckte att jag var pinsam. kan inte irktigt förstå honom! haha en kvart på stegen,sedan 2 sekunder i vattnet..  just nu har vi bull och saft paus! Tog med mig massa bullar hit igår.. och det är såå gottt.. speciellt saften.

Nu ska jag steka vidare..
(adam har värsta linne-brännan, sååå roligt!)

LEDIGHET

2009-06-29 | 19:02:01, Kategori: Vardagligt & Personligt, 2 kommentarer

Nu drar jag ut till havet och får lite färg på kroppen, har jobbat för tok mycket under den fina helgen.. tro mig svetten rinner när man är inne och jobbar..  ska bli skönt med lite ledighetet!

ha underbara dagar, och va ute och njut av värmen!

SOMMAR, SOOMMAR, SOMMAR

2009-06-28 | 17:54:54, Kategori: Foto - Natur, 29 kommentarer

Sol, vind och vatten är det bästa som jag vet!
Sportify går varm med sommar musik, Sommaren är kort, Ta mig till havet, sol vind och vatten, Sommartider  är såklart några av klassikerna.. Sommaren är verkligen här och det är såå underbaart.. Att kunna gå runt barfota i gräset och gå ner till sjön för att svalka av sig.. Sommaren är verkligen bästa tiden på året.. (Fast endå såå är jag inne vid datorn..)

Någon som intresserad av min spotify - sommarlista??? Eller så kan ni ge mig sommarlåtar tips så att min sommarlista blir ennu bättre..

btw.. jag tog årets första dop igår, i min sjöö, badkruka som man är!


STUDENT DEL 3

2009-06-27 | 21:06:01, Kategori: Studenten/bal 09, 17 kommentarer

Flera timmars arbeta för att se snygga ut på Studenten och hur blir det?
- Katastrof!

BAKSMÄLLAN

2009-06-27 | 16:22:28, Kategori: Läst,hört & sätt, 6 kommentarer

Jag och adam kollar ofta på bio . Igår var det dags igen, Vi såg Baksmällan! Grymt rolig film.. som handlar om:


Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen.

Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet.

Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är.

Värd att se!


DEN BLOMSTERTID

2009-06-26 | 18:30:21, Kategori: Foto - Natur, 16 kommentarer

GLADIATOR

2009-06-26 | 16:07:50, Kategori: Min Träning, 9 kommentarer

Ny inköpta favoriter!!
Har letat i veckor och månader efter ett par gladiator skor..och i köpenhamn fann jag ett par som jag verkligen gillade.dem är såå underbara att ha på fötterna och att dem är snygga gör det ännu bättre. woohoo jag är glad,,

Jag älskar skoor! - så är det bara!

KANINUNGAR

2009-06-25 | 21:24:25, Kategori: Foto - Djur, 15 kommentarer

Finns det något sötare än kaninungar?
-knappast!
För några veckor sedan fick vi fyra stycken kaninungar, ca 3 veckor gamla nu .. Supersöta bollar  med öron som springer runt i min trädgård. Även Selma har fått sätt dessa ungarna.. Hon sitter och vaktar, och ingen får komma nära dessa. Hon har stenkoll, Här gälller det liv och död minsan!

KÖPENHAMN DEL 4

2009-06-25 | 20:27:42, Kategori: Resor/Upplevelse, 6 kommentarer

Bild 1: Köpenhamns Tivolis parad.
Bild 2: Fiskmåsarna fanns överallt..
Bild 3: Christiania, ett fritt land i köpenhamn?!?! Jag klararde inte av att vara där mer än 5 min. Äckliga människor, hemsk stäälle, kändes som någon skulle hoppa på mig vilken sekund som helst.. Christiania du har inte mitt hjärta..
Bild 4: Sista dagen, Gör köpenhamn med cykel, 6 h cyklade vi runt, Nu kan vi inte bara staden utan vi kan säga att vi besökt alla sevärdigheter (någontting vi aldrig brukar göra)

VÄRLDENS BÄSTA JOBB!

2009-06-25 | 17:35:05, Kategori: Vardagligt & Personligt, 1 kommentarer

ohoo vilka dagar vi haft!!!
Och jag har förstått jobbat.. fast jag kan säga att jag har världens bästa jobb, just nu. Igår gick vi till sjön, solade och spelade lite kort. Hann även fastna i min bok, wiie så bra den är. idag har vi gjort nästan samma sak, fast istället för sjön så hade vii Piknick i trädgården med sallad och saft! mumisgt!!! man kan ju säga att Jag sitter inte inne på mitt jobb. Känna pengar på att sola, Sämsta är ju att solen tar all min energi. Så nu näär jag är hemma så orkar jag inte göra nått,ett litet blogg inlägg orkade jag klämma ur mig.


KÖPENHAMN DEL 3

2009-06-25 | 12:11:38, Kategori: Resor/Upplevelse, 4 kommentarer


Glasssigt värre!

Dubbel gubbe!

KÖPENHAMN DEL 2

2009-06-24 | 22:35:47, Kategori: Resor/Upplevelse, 3 kommentarer


Köpenhamns framsida!


Hotellet vi bodde på,


Alla bilder är tagna av mig!

KÖPENHAMN

2009-06-21 | 22:22:12, Kategori: Resor/Upplevelse, 3 kommentarer
Nu är jag i köpenhamn!

kom hit i morse och haft en underbar dag här i danmark.. strosat runt och myst med pojkvännen. även solen har varit framme, såå det kan inte bi bättre tycker jag. Men Köpenhamn är en fin stad med stora maffiga byggnader och ett språk som talar för sig själv, tolk? ja tack! Imorgon blir det shopping ( undrar vem som önskat shopping?)  Adam ville även hyra en cykel och cykla genom hela köpenhamn, tror inte riktigt han vet vad han ger sig in på men men ..jag röstar för shopping iaf!

Nu ska jag mysa med min älsklingen, firar trots allt två år tillsammans! 

SJUK SJUKARE SJUKAST!

2009-06-20 | 14:22:14, Kategori: Vardagligt & Personligt, 4 kommentarer
Midsommar igår, hoppas ni hade en trevlig dag!

Min mindsommar firades på en stor arrangerad fest nere i kungsbacka.. en trevlig fest!!! de roligaste på hela kvällen var att jag fick testa på att va DJ, sjukt kul.. hahah mixa och trixa med massa musik, sedan leka med rökmaskinen, me like.. fast gårdagen gav resultat till att jag blev sämre,  mitt huvud är helt tjockt och jág orkar ingetting. jaja shithappens! Nu ska jag ta en skön dusch och städa lite kanske!!!


.... va tycker  ni om flacket videon??

STUDENTFLACKET

2009-06-19 | 12:05:36, Kategori: Studenten/bal 09, 5 kommentarer

STUDENTEN DEL 2

2009-06-18 | 21:48:01, Kategori: Studenten/bal 09, 1 kommentarer
Ett par gobitar från STUDENTEN!

Hela klassen och inte en ända som ser pigg ut, tuff dag


Flaket va de bästa!


Matilda som aldrig kan vara normal på en bild

ville bara visa mitt underbara diplom, ursäkta bilden..

BÅTKRYSSNING =LYX

2009-06-18 | 13:24:38, Kategori: Resor/Upplevelse, 10 kommentarer

Visions of the seas


Nu är jag hemma eller jag vart hemma några dagar!!

Jag är sjukt trött och har inte rikigt återhämtat mig, har även åkt på en förkylning av nått slag. i den hytten vi sov i fanns det en fläkt som gjorde att jag fick en grymt jobbig hosta.. Men iaf jag hade aldrig föreställt mig att jag skulle åka på en lyxkryssning, jag hade mer tänkt en liknade båt som stena line (ni som bor i göteborg vet vad jag menar) men det kan man lugnt påstå att det inte va.  11 däck och man gick vilse hela tiden. jag gick runt med karta under nästan hela resan. de var galet var stor båten var. det fanns bla annat:

- pool och bubbelpool inne/ute
- klätterväg
- spa rum
-solarium bastu
- frisör (om man nu känner för att klippa sig under sin semester)
- teater
- kortrum = ett rum som man spelar massakort spel
- casino
- bibiliotek
- internetcafe
- shopping
- rum för tånringar med wiie, guiterhero, kareoke m.m
- rum för mindre

detta var på några av sakerna som fanns. helt sjukt stor båt. man kan inte rikitgt få ut de på ord hur resan va, man måste uppleva en båtkryssning för att kunna känna känslan, hahha!

Estland och Ryssland var två mycket speciella länder,. Ryssland fick man inte gå i land om man inte hade ett ryskt visum ( som vi inte hade) MEN om man gick en tur med gudie så var det ok. Vi valde en båttur i St petersburg och man har fått lära sig lite om deras udda land. I estland var man inte lika hård så där fick man gå i land och göra va man ville (=shopping) det är inte så stora skillnader på priserna i sverige och estland med jag fick ett par shorts, linne och en thsirt för ungefär 600 kr.

Under denna resan tror jag faktist jag har gått upp 10 kg, hahah. det fanns gratis glass och buffe dygnet runt. sen var det tre rätters middag (också) varje dag. Förstår ni att jag har käkat såå det sprutar..

medelåldern på denna båt var 65 år så fanns det inte så många i min ålder, dem som fanns hitade varandra och hade kul tillsammans. Så man har lärt känna lite människor och fått snacka mkt engelska, ( attans att engelska b är slut)

Gänget om bord


Vilken resa jag har fått va med om!

BÅTKRYSSNING!

2009-06-12 | 08:49:13, Kategori: Resor/Upplevelse, 4 kommentarer
Nuu är det dags!

Första resan, BÅTKRYSSNINGEN. ååh jag är såå taggad.. om 10 min ska jag åka till Centralen för åka tåg till Stockholm, för att gå på båten. Borta fem dagar, dåå kommer det bli en del äventyr i Ryssland och Estland.. Massa shopping, party och baaaaaaad i pooolen.. Yeaaah, tror nog inte det finns något internet på båten men man vet aldrig.. Såå ha en kanonhelg och njut av regnet, höhö!

Båååten hääär kommer jag!'
Skepp ohoj!

STUDENT 2009

2009-06-11 | 22:49:37, Kategori: Studenten/bal 09, 3 kommentarer
Studenten var den bästa kvällen!!!

Jag har inte riktigt förståt att jag har tagit studenten. att skolan är slut och jag är fri.. att jag aldrig kommer få gå tillbaka till min trygghet och bara få vara med mina vänner hela dagarna..Men iaf dagen var såå sjukt galet bra! dagen började väldigt tidigt och jag var redan uppe vid 5.30.. Champangefrukost hos klasskompis, få börja dagen med lite skumpa.. Är det fest såå är det.. sen ner till skolan för lite fotografering och tal med lärare.. Ååh vad jag kommer sakna mina lärare.. helt sjukt vad lycklig jag är som haft så gryma lärare, bra vänner. Vi käkade lite tårta och skrev i varandras mössor.. efter tårtan var det dags för lunchen för hela skolan och massa spex.. Alla lärare gjorde sin egna lilla häslning till deras respektives klass.. Ååhh tänk er min lille pojklärare i en balkläning med lång blond peruk som står och vikar på rumpan.. åååh Fyy vad bra det var!!

Sen var det dags för stipendeium.. Mitt UF-företag var nominerad till bästa Företag i vår kommun.. galet nervös var jag och när rektorn började läsa upp motevering var det kört. men när tillsut avslöjade vinnarna såå släppte allt, jag skrek och hoppade av glädje. vi fick gåå up på sen och få dipolm och 1000 kr var.. förstår ni BÄSTA UF-FÖRETAG såå sjukt galet..

efter lunch var det utsläppet..asså man förstår nog inte vilken känsla det är om man inte har fått var med om de. Att alla sjunger och är hur glaada som helst. blåser i viselpippa och hojtar och skojar.. att hela entren vad full med människor i vita kläder och mössor.. Utspringet var hjur grymt som helst, sån grym känsla gaalet. sen var det familjen och massa blommor, bästa becka , jemp och em var där, och jag blev super glad..

Flaket var det bästa av allt.. Behöver inte ens säga mer.. SÅ JÄVLA GRYMT!
( bästa Dj:n också, Adam såklart!)

Mottagningen var super, så jäkla mkt folk hade jag inte räknat med, jag är så nöjd, sprang runt som virrig höna..Men jag har nog världens underbaraste vänner och släkt! så är det bara!!
Studentfesten var en klassför sig, Dance dance dance..  

Hoppas ni orkade läsa allt detta,


Jeanette och Jag på Champangefrukosten!

Jag är sååå tagggad!

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VA VI ÄR BRA

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAN VAD JAG ÄR BRA

2009-06-11 | 14:56:26, Kategori: Studenten/bal 09, 4 kommentarer

STUDENTEN

2009-06-09 | 21:39:49, Kategori: Studenten/bal 09, 5 kommentarer
Några fååå timmar kvar och jag är såå laddad...

Mössan är framme och mitt humör är på topp.. YEES, äntligen är det min tur, min dag mitt allt..

FÖR JAG SKA SNART TA STUDENTEN FYYYYYYYYY FAN VAD JAG ÄR BRA

STUDENTEN IMORGON

2009-06-09 | 12:12:21, Kategori: Studenten/bal 09, 21 kommentarer
Foto: Linda

Imorgon är det den dagen vi alla har väntat på, 10 juni..

Hulebäcksgymnsaiets studentdag.jag är såå lycklig så jag spricker.. kan inte riktigt förstå att jag ska ta studenten imorgon.. Att det äntligen är min tur.. Jag tänker inte ge er någon lägehetrapport om hur jag mår för jag hoppas fortfarande på det bästa..

Idag är det kusinens tur att ta studenten.. Min 7 dagars yngre kusin höhö. kul att kusinerna tar studenten efter varandra.. när jag gick i ettan på gymnasiet gick vi till och med i samma klass.. hur skulle de sätt ut nu på studenten.. kaos i släkten gustafsson/arvidsson.. Hhahaha..

Nu ska jag återgå till min värmekudde..

FAN JÄVLA SKIT FAN

2009-06-08 | 17:51:05, Kategori: Vardagligt & Personligt, 4 kommentarer
Jag tror inte de är sant..

Jag kan inte gå, röra mig.. jag har haft ont i ryggen hela helgen men nu "sprack" de till och jag kan inte göra mer än att bara ligga still och inte röra mig.. det gör till och med ont när jag andas.. fattar inte, en dag innan studenten och jag kan inte gå.. mina ögon  bara rinner och jag kan inte få ett stopp på tårarna, jag har såå ont och bara tanken på studenten gör det värre.. Faaan säger jag bara..fan fan fan.

det får bli en sväng till akuten om en stund..

OH JISSSES

2009-06-08 | 08:27:02, Kategori: Studenten/bal 09, 6 kommentarer

VACKER FÅGEL

2009-06-07 | 10:17:12, Kategori: Foto - Djur, 8 kommentarer

7 JUNI

2009-06-07 | 09:15:30, Kategori: Vardagligt & Personligt, 3 kommentarer

Dagen har kommit, röstningsdags!!!


SVERIGES NATIONALDAG

2009-06-06 | 16:10:20, Kategori: , 13 kommentarer

Foto: Jag

6 juni 2009 = Sverige Nationaldag..
Det firas med hmm, jadu kungen är med i tv och sverige och danmark spelar boll mot varandra.. joo såg dångra damer med folkdräckt i centrum.. att det fortfarande finns kvar.. själv har man jobbat, dagen i ära.  Man kan ju säga att Sverige släng dig i vägen med denna national dag.. höhö!!!

EN SVÄNG TILL GBG

2009-06-05 | 21:15:02, Kategori: Vardagligt & Personligt, 6 kommentarer

Ligger sängen med datorn i knäät och njuter av en lugn fredag..

Dagen har gått otroligt fort och jag hann med en sväng till staden. var otroligt shopping sugen men fick hålla i fingrarna för att inte slösa mer pengar ( går ju åt så otroligt mycket pengar till studenten) När jag gick där på stan såg jag alla studenter som stod och hoppade på deras flak. åh jag bara rööös, glädjen spreds i kroppen, gick runt och log för mig själv.. säger bara Onsdagen 10 juni..

återgår till vad jag gjorde i stan så skulle jag shoppa det sista till studenten.. Ville köpa en kofta (ifall det regnar och är kallt den 10:e)  sen ett sidenband. men väll inne i stan så behövde jag inte köpa nått av det där, där sparade jag in en hel del pengar. Jag fick iaf med mig en present till min bror.. så då blev han glad..

imorgon är det lördag, då är det jobbdags.. men nu ska jag sätta på SATC ( har ju inte kollat klart på alla avsnitt ennu)


God natt på er..


TIGRAR PÅ KOLMÅRDEN

2009-06-05 | 17:02:52, Kategori: Foto - Djur, 1 kommentarer

TOLKNINGAR DEL 4

2009-06-05 | 10:31:06, Kategori: Musiken som spelas, 2 kommentarer

Sofia tjatade lite på mig i tisdags att det var längesen jag hade någon "tolknings-video" ., typ som denna, eller som denna, och vid det här laget har ni nog tröttnat på allt student tjöt och bal bilder.. så jag slänger in lite musik.. Anna Book med Amanda Jensens - Do you love me

KLASSRESA TILL MARSTRAND

2009-06-04 | 18:08:20, Kategori: Resor/Upplevelse, 4 kommentarer

Marstrand med hela Handels programet..

lite aktiviteter stod på schemat, min otroligt grymme lärare som ser ut som en liten pojk..
Här ser ni Linda när hon är som bäst!


Vi gjorde vårt bästa men endå förlora vi mot ettorna och tvåorna..
HP3<3

Våran egna dosario..

Jeanette och jag tog vara på tiden, ohja..

 tipspromenad och lekar..vem suger bäst?TVÅ RESOR

2009-06-04 | 10:26:02, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer
Jag har glömt bort att berätta att jag ska ut och resa direkt efter studenten..

den 12 juni åker jag och en kompis med hennes familj upp till stockholm för att hoppa på en kryssningabåt.. ska vara borta i 5 dagar.  helt galet kul kommer det att bli, lite läskigt faktist att bo på en båt såå länge men tänker ju bara på en ända film ( vill inte nämna för då får jag mardrömmar) vi ska gåå i land två dagar så lite land under fötterna blir det...

Igår så bokades det en till resa..
fast bara till mig och älsklingen, för att fira 2 underbara år tillsammans.Vi tänkte ta en tripp till köpenhamn några dagar. för att bara rå om varandra och njuta av sommaren.. Mee like<3

Såå en Kryssnings resa och en danmarks resa!!!!
snacka om att jag ska njuta av friheten i sommar..

NU ÄR DET VERKLIGEN INTE LÅNGT KVAR..

2009-06-03 | 21:43:04, Kategori: Studenten/bal 09, 0 kommentarer