SKOGSLÄGER, JOBB OCH VILA

2009-08-31 | 16:40:13, Kategori: Vardagligt & Personligt, 2 kommentarer
Nu har jag äntligen lite tid att sätta mig framför datorn
..Igår kom jag hem från skogslägret. och var (är) fortfarande helt slut. Sånt här läger tar inte bara kål på dem som tränar utan oss tränare också. Hela tiden skall de vara aktivitet, det ska tränas och ungar ska matas etc etc. högt tempo hela tiden. samtidigt som det är små barn som vägrar att lyssna på oss tränare. dem gör inte som man säger så då får man säga till några (hundra) gånger extra. ett jäkla tjötande hela tiden. Av en sådan här helg hinner man bli trött redan efter någon timme. det var full rulle från 6-21 varje dag. knappt någon vila eftersom man hela tiden skulle hålla koll på ungarna. tur att det är ett år till nästa läger! haha
.. Idag har jag prov-jobbat på ett nytt jobb inne i stan. ursh vad det är jobbigt att vara ny på jobbet. man känner sig lite handikappad. man vet ingetting och kan ingetting. men det gick helt okej tycker jag men det är alltid jobbigt att vara ny på jobbet.
.. imorgon är jag ledig. och det ska bli såå otroligt skönt. jag har inte varit helt ledig sedan juli (jobbat konstant hela augusti) då ska jag även passa på att träna. men hela dagen ska gå ut på att jag skall vila upp mig, så jag ska inte anstränga mig för mycket. kanske en shopping tur eller två ..
.. nu sitter jag på adams "kontor" och väntar på att han skall jobba klart. det är en halvtimme kvar. och det är lite tråkigt. (mitt nya jobb ligger nästan vid hans jobb) Så idag blir det en lugn kväll för mig, mycket vila varje lite ledig sekund.
Måste också säga stort GRATTIS till Jeanine som fyller 20 år idag.. Grattis underbar vän. du ska veta att du är saknad här i göteborg. åh jag önskar också att jag kunde få vara med dig på din dag! Grattis igen..
Yes, nu är det bara 15 minuter kvar tills jag får åka hem!
(waah, sitter på en mac och kan inte riktigt förstår varför texten sätts , riktigt jobbigt att läsa)

GRATTIS MAMMA!!!

2009-08-26 | 20:12:24, Kategori: Vardagligt & Personligt, 6 kommentarer

jag har inte glömt bort bloggen denna gång..
det så att jag haft fullt upp (ingen nyhet) igår så valde jag att sova hos adam, därför inget bloggande. jag tog även en runda på stan.. de är ju en del personer som fyller år nu ju;) typ min Mamma idag! plus att jag har jobbat!

tror det kommer bli så att ni inte kommer höra något från mig senast måndag. Jag skall jobba och på fredag åker jag på träningsläger med konståkningen. Ett sådan underbart läger då man sover, tränar äter i ishallen. En ishall mitt ute i skogen med ingen täckning på mobilen. man är verkligen långt borta från sitt vanliga liv.  Men vi hörs om jag överlever denna helg!

...GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!


TRIST MÅNDAG!

2009-08-24 | 20:04:47, Kategori: Vardagligt & Personligt, 14 kommentarer

idag  har jag gjort ett sådant "roligt pass" på jobbet.. Men dagarna går ju fort, som tur är. fast tröttheteten kommer fort fram när man får sätta sig ner en stund. dagen har gått bra och det har varit en del att göra hela dagen. Imorgon jobbar jag inte till stängning och det ska bli jätte skönt.  jobbar istället 7-13.30.  woohoo!

Jag har precis haft ett gräl med mamma. så nu har jag "låst" in mig på mitt rum och tänker inte prata med henne mer på hela kvällen. Jag  vill  ha en egen lägenhet, så man kan skita i allt här hemma.. syskon som tar sina kläder, föräldrar som aldig blir nöjd med vad man än gör, tjatar om att man ska städa rummet och hur mycket man skall hjälpa till hemma. jag blir gaaaalen!

TRYGGHETEN ÄR LÅNGT BORTA

2009-08-23 | 17:49:15, Kategori: Skoltiden, 3 kommentarer
HP3-marstrand 2009

Det är först nu man börjar innse att man har tagit studenten. att man står här på två ben och inte vet riktigt vart man skall. under hela sommarlovet har man tänkt att det är som ett stort sommarlov och snart börjar skolan igen. men den börjar ju inte igen.. Jag kan säga det att jag har aldrig hatat skolan eller  tyckt det varit jobbigt att gå ditt. dock vet jag att jag har skrivit både här och pratat om hur mycket jag hatade skolan. ååh hur gärna jag ville ha ett slut på det. Men nu vill jag inte de längre. jag vill tillbaka till tryggheten. När jag jobbar så ser jag alla elever som går till skolan och sedan hem från skolan. dem har inget dem behöver oroa sig för. Jag vill  dra tillbaka tiden, tre år tillbaka och börja om. Man vet inte vad man saknar för man verkligen saknar det. jag saknar tyrggheten, lärarna och framför allt kompisarna.. man fick alltid ett gott skratt när man satt i skolan. samma bänkar, samma snack - vilken känsla.. jag står varje dag på jobbet och hoppas att kanske någon av mina lärare kommer in och köper sallad. jag vet inte varför man jag vill bara träffa dem. Att komma tillbaka till skolan känns så fel, för man har inget att gå till längre.

jag tror faktiskt itne att jag har förstårt riktigt ennu att jag är arbetslös och inte har riktigt koll på mitt liv. hur förbaskat komplicerat allt är. nu ska jag göra allt själv, jag har inga lärare som säger hur jag skall göra eller som rättare mig när jag har gjort något fel. man är verkligen lyckligt lottad när man går i skolan. Man får nästan allt serverat, de är bara upp till dig själv att bevisa att du klarar av de.. jag vet hur förbaskat jobbigt det är ibland. men att gå i skolan är ju mycket lättare än att jobba.

Nu när man tänker tillbaka till tiden man hade så hade jag faktiskt en grymt bra skola och dem bästa lärarna man kan ha. Klassen var ju en klass för sig men den var bra på sitt sätt. Vi som hade varandra tyckte om varandra och så var det. Alla i klassen kommer ju gå åt sitt håll. man känner redan att det är vissa som man inte kommer ha samma kontakt med,  åh det kan bli tårkigt för ajg kommer saknar alla hp3:are..jag kommer minnas gymnasiet och studenten som en av dem bästa tiderna. tre bra år.
Åh vad jag saknar HP3, hulebäcksgymnasiet

VECKAN SOM GÅTT

2009-08-22 | 23:23:56, Kategori: Vardagligt & Personligt, 6 kommentarer

Gått flera veckor och dagar sedan jag skrevs sist .  det har inte funnits någon motivation, ork eller tid att blogga. Jag har enkelt tappat stimmet.. Eller vad man skall säga att jag har gjort..

men i veckan har jag ..
... jobbat varje dag ( idag är de första lediga dagen sedan förr förra tisdagen)
... tröttnat på all mat på mitt cafe
... haft ångest att jag bara jobbar hela tiden..
...lärt min morfar att sätta på en dator
...(och stänga av)
... längtat tills london dåå jag får shoppa loss!!!
... tagit med mig såå mycket bullar och bröd såå att  vår frys är proppfull ( vi har två st)
... har suttit flera dagar med att söka och ringamassa jobb.
... har hyrt film helt själv. (tråkig film också)
... fåått alla mina jeans lagade av min underbara farmor. ( så nu kan jag ha jeans igen)
... börjat med äpplemos (vuxenpoäng där)
... vart på ikea och köpt ny kuddar till min säng. så nu sover jag som en gud (vuxenpoäng igen)
... har börjat klura ut vad jag vill göra med mitt liv.
... vart huuuuuur trött som helst!
... firat att jag haft körkort i ett år, + 26 månader med adam!

Tack och hej!

MATILDA

2009-08-15 | 21:15:45, Kategori: Matilda Gustafsson, 13 kommentarer

SOFIA BERGDEN

2009-08-14 | 19:53:40, Kategori: Foto - Människor, 6 kommentarer

MED OCH TÄVLAR

2009-08-14 | 19:07:48, Kategori: Lägenheten, 2 kommentarer

Är med och tävlar om en t-shirt..
wish me luck!

EMMA

2009-08-13 | 20:33:34, Kategori: Vardagligt & Personligt, 21 kommentarer

Idag har jag också jobbat det goa passet som jag skrev igår, Men jag tycker att nu när man har kommit in i det så gårdet faktiskt helt okej. dagarna går fort, som tur var! Idag fick jag sällskap på lunchen, det var på tiden.. Emma kom ner och jag bjöd på lunch. tyvärr hade jag aldeles för kort rast men vi hann prata igen oss lite ifall.. tycker det är trevligt med sällskap på lunchen!

Idag när jag kom hem sprang jag och syrran ut och motionerade. Vi har bestämmt oss för att sattsa på detta nu. får se hur länge de håller, men de är alltid lättare att va två. Sedan släpppar vi även med selma ut. Pappa tycker hon är tjock, så hon måste också motionera. så nu känner jag mig väldigt duktig, motionerat två dagar i rad. (+ att man badar i poolen när man kommer hem, hur gött som helst) idag har jag även käkat nyttig kvällsmat. gröt med bannan och te,
 ..Jag är på gång!

JOBB JOBB JOBB

2009-08-12 | 19:31:15, Kategori: Vardagligt & Personligt, 6 kommentarer

Idag har jag jobbat mellan 10-18.30. (och det är så mitt schema ser ut resten av veckan) det är ett välidgt långt och jobbigt pass. Man är helt slut när man kommer hem.. Så nu ligger jag i min säng och gör ingetting! fast snart ska jag röja lite i mitt rum och sedan vid nio ska jag ut och gå lite, motionera som det heter!

Igår var största dels ledig, hade ett pass på isen bara. Så då kunde jag sova ut och vila upp mig! Sedan drog jag in till stan. mötte upp sofia och såg laleh. (en stund) Bra artist som har fint röst. Sjukt mkt folk, 20.000 stod det i aftonbladet idag. Vi kollade inte så länge för killarna hade match på heden. Matchen var kul att kolla på, var mycket jämn, förlorade bara med ett poäng. Otur för killarna spelade väldigt bra!!!

Tyckte bilden passade till temat jobba, eftersom inte bara jag utan många andra använder crocs när dem jobbar! HAha
imorgon ska jag också jobba, så nu ska jag passa på att vila..

LOTTA PÅ LISEBERG 2

2009-08-10 | 23:24:39, Kategori: Vardagligt & Personligt, 7 kommentarerLiseberg idag och sista Lotta!!
Vi hade grymt bra platser denna gång, (tack sofia<3) Vi satt vid bingoraderna i mitten, Jag, adam, syster amanda, sofia och hennes syster och sedan min farmor.. Man såg super bra och någon gång ibland var med med i bild..tråkigt väder var det, rejälla skurar under sändning..inte alls kul! Salem var såklart bäst, älskar hur han bjuder på sig själv, finns inga spärrar alls i den killen..

Nu är jag jätte trött efter en lång dag på jobbet (  så mkt folk har jag aldrig varit med om, som vill käka sallad) jag gjorde nog ett par hundra sallader idag.. det känns i handleden.. tur att man är ledig imon!

LISBERG TOMOROWW

2009-08-09 | 23:39:16, Kategori: Vardagligt & Personligt, 17 kommentarer

Är så trött att jag glömmer hela tiden bort va der var jag skulle skriva nu.. Nått i stil med att dags att sova snart. ska jobba irmogon. 8 timmars pass, Efter Jobbet åker jag in till liseberg för att kolla på den sista Lotta på liseberg.. kommer la ihåg att jag skrev att jag skulle ditt den 10 augusti! (inte en chans att någon kommer ihåg) Salem kommer ditt och ni vet ju min kärlek till Salem, Både här och här.. Såå det kommer bli grymt, men de dörjer typ 22 h till dess att jag sitter där på en bänk.. såå
... Gonatt!

2009/2010

2009-08-09 | 21:10:01, Kategori: , 10 kommentarer

Min nya fräscha och nyinköpta almenacka..
Almenckan blir så mycket snyggare när man gör den personlig.. Man blir så glad när man öppnar den och kollar på alla mysiga bilder. Sedan kan man ju byta och förnya när man har tröttnat på bilderna.. Superbra ju! Ska också införskaffa lite färgpennor så den blir lite färgglad också..
... JAg är helnöjd! denna kommer jag använda flitigt!

FULT VÄDER

2009-08-09 | 15:52:02, Kategori: Vardagligt & Personligt, 6 kommentarer

Det blev inte havet idag och det är jag så förbanad på... Jag har jobbat nu två dagar som det har varit 30 + och när jag är ledig så ska de vara kallt och regna.. MEn iaf jag åkte och shoppade lite med mina föräldrar. och hittade en del, men var tvungen att håll mig ganska mkt för attt inte köpa allt.. ( london ni vet) Men jag köpte en jeans-skjorta, en tröja, skor, och en almenacka. som jag har satt på massa underbara bilder på, från studenten, balen, smögen osv..  Allt detta ska med till london. WooohooO!

Nu ska jag snart åka till ishallen. för mitt första pass sedan uppehållet. Ska bli spännande och se hur fötterna reagerar på skridskorna.. Ååh det kommer bli kallt! på med vinterkläderna nu då!


DE DÄR MED SJÄLVUTLÖSARE ASSÅ

2009-08-08 | 23:13:16, Kategori: , 15 kommentarer


Gjorde några försök förut att få en bra bild på mig själv, men ingen blev bra. Antingen var det bara en väg eller ett halvt huvuvd.. Snacka om att jag är kass! Inte ens denna bild blev bra, konstigt smile..
Nu ska jag sova, imorgon bär det nooog av till havet, lovely.. laddar min ipod med massa go musik just nu.. snacka om att jag är laddad.. en bra bok skulle inte sitt fel, men iaf, Go natt!

.. En ny badad tilda

FOOOD, TACK

2009-08-08 | 19:38:18, Kategori: Foto - Vardagligt, 15 kommentarer


Igår åt jag langos och kärleksmums med glass..
Åh det var så gottLangos är en rätt som man bara äter en gång om året, det är bara på sommaren.. inte vet jag varför, kanske blir så att man ser alla stånd och så på kalas på stan.. Någon som har käkat langos??

..väntar fortfarande på den där räkmackan. det var ju endå fleraa timmar sedan jag skrev de där inlägget.. blir ju inte bättre av att kolla på dessa smarriga bilder på kärleksmumsen..

.. mat mat mat

SIMMA LUGNT!!!

2009-08-08 | 17:53:09, Kategori: Vardagligt & Personligt, 5 kommentarerNu är vi också med i " pool-gänget"
I Torsdags köpt vi pool till trädgården, ( köper pool i augusti när det kommer max vara 5 dagar sol till, dumma päron) Men endå såå smart nu när det sol och hätta.. Idag när jag kom hem från jobbet och svetten rann. Så hoppade jag i och låg där en stund. Galet skönt, Personen som kom på Pool i trädgåren är super smart!
Så nu sitter jag ute med 1 meter från Poolen och kan se att det är 23 grader i..

Tycker ni om frösta bilden? när jag satt i poolen viste jag inte att den skulle bli så galen på många sätt. Man kan ju tro att det är en bild med tre personer. Jag då med huvudet och sedan två personer med fötter som sticker upp.sedan handen med "peace-fingrarna" Men det är ju bara jag, kan ju säga att den gav mig många skratt när jag såg den. Om ni undrar vem som tagit den så är det mamma som har noll koll hur en systemkamera funkar, hahaha..
Sista bilden är på fars-gubben som simmar runt!

MER ÄPPLE

2009-08-08 | 17:18:11, Kategori: Vardagligt & Personligt, 0 kommentarer

Förstår ni meningen med bilden?
Sitter och slurkar i mig min mer som jag tog med mig från jobbet idag.. Mer är verkligen jätte god dricka, efter att jag börjat jobba på cafe så måste jag ha en mer (dricken) om dagen.. Jordgubbsfestin är ju klart godast! Hemma från jobbet ialla fall, Haft mycket att göra idag och jag trode aldrig att jag skulle få gå hem.Men nu sitter jag här med min mer och längtar efter min räkmacka.. 

.. Snart kommer det upp några ur läckra bilder från dagens dop i vår nya pool!

GLASS I LYSEKIL

2009-08-07 | 19:55:38, Kategori: Vardagligt & Personligt, 14 kommentarer3 kulor glass i lysekil = Underbart
Innan vi åkte hem från bohuslän tog vi en snabbvisit i lysekil. Glass är nog det bästa på sommaren. svalkande och så gott. I onsdags tog jag Polka (ett måste) Nutella, och Hallon. Sån underbar glassmix.. Polka är standard för mig, Helt klart min favorit glass. och som måste finnas på varje glasställe, enligt mig!

Idag har jag jobbat och är helt slut.. Har idag gått in en jobb-koma-vecka! får gå runt och sjunga - money moeny money..så kommer jag må bra och klara veckan!

... Ingen sommar utan kulglass!

SMÖGEN ÖVER DAGEN

2009-08-06 | 22:24:05, Kategori: Resor/Upplevelse, 13 kommentarerEn ganska stor bildbomb! Jag låter bilerna får tala för sig själva. Men Gårdagen kunde inte bli bättre, sol, värme och  en dag på smögen.. otrolig mysig stad med massa små mysiga butiker. Butikerna låg vid vattnet (man kan säga att bryggan var  gångbanan man gick på, om ni förstår) och dem var så små.. och söta!

Vi gick runt och tittade, åt en Laxtallrik som var super good.. Såklart ska man ju passa på att äta skaldjur när man är i kungariket av skaldjur. Vi tog även en glass i Lysekil (väckte gamla konståkningsminnen,) Sedan avslutade vi dagen med tältning i adams trädgård. Där vi tog ut dator och kollade på film, trött som man är efter en hel dag ute så somande jag innan slutet . Åh jisses va varmt de va sen när man vaknade, minst 30 grader där inne. Då var det bara att gå ner till vattnet ( 1 min gångväg, typ)  och svalka av sig. Denna dagen har inte varit dålig den heller, mer bilder kommer!
! - Smögen över dagen!

HÄR KOMMER SOMMAREN

2009-08-05 | 11:00:35, Kategori: Vardagligt & Personligt, 20 kommentarer

Äntligen kom solen till göteborg. Alla andra har ju fint väder så varför skulle inte vi få de? skämt o sido.. Solen är i alla fall framme här. Var inte end dag försent. Ni som bor i göteborg vet vad jag snackar om. Vi haft regn och ostadogt väder i flera veckorn nu, inte okej!

idag ska jag upp mot bohuslän för en roadtrip.. Så mysigt och efterlängtat!
... Här kommmer sommmaren

Dags för att åka, byebye!

HALO

2009-08-04 | 23:48:10, Kategori: Läst,hört & sätt, 9 kommentarer


Kunde inte låta bli, detta paret är mitt favorit par.. Randi och Evan. Tjejen har sån karisma och utstrålning. Både är två otroligt duktiga dansare,  dem ska vinna! så är det bara. detta klipp är från dagens dans som gick precis på tv.. Kan lägga upp hur många som helst,
Va tycker ni?

Kan inte sluta titta..

FRI SOM EN FÅGEL

2009-08-04 | 22:14:41, Kategori: Vardagligt & Personligt, 5 kommentarer

den här stackan hade flygit in på vår altan och kom inte ut. Passade jag på att fota fågeln. ( inte ofta man är såhär nära en fågel) fast tillslut blev de synd om honom/henne. flög runt och fågeln fick panik. tror han såg hela hans liv passera.. Men jag lätt honom bli fri, Snäll som jag är!

idag har varit en sådan "jobbig-dag" när kroppen och huvudet inte fungerar lika bra som de ska. Jag är otroligt sliten och orkar ingetting. + att mitt huvud sprängs. Antningen är det späningshuvudvärk eller såå har jag bara ont i huvdet hela tiden. Jag hoppas att jag är snart på fötterna igen!

Just nu är Tv:n på och So you think you can dance visas.. det är så bra och dem dansar såå galet bra, JJIssses kalkon!Kolla på det bara så lovar jag dig att du fastnar! Jag vill också vara så grym! ååh nu vill jag dansa!

Imorgon är det nya tag och ny dag!
gonatt!

EH, EH NOTHING ELS I CAN SAY

2009-08-04 | 18:33:34, Kategori: Foto - Detaljer, 9 kommentarer

MATILDA GOES BLUE

2009-08-04 | 17:19:33, Kategori: , 6 kommentarer

Jag börjar bli en smurf,
fick lite fnatt och började fota, blommor, fågel(ni kommer få se sedan) . under våren har jag blivit lite inspirerad av vissa bloggar och deras fotokunskaper. idag bestämde mig för att testa att fota annat istället för bara blommor!

... Någon som kan lista ut vad jag pysslat med
-ledtråd: vatten , färg och en nikon!

ALWAYS ON MY MIND

2009-08-04 | 13:44:39, Kategori: Foto - Natur, 13 kommentarer

PLATT FALL

2009-08-03 | 23:00:53, Kategori: Funderingar, 29 kommentarer
Jag vill skriva så mycket men de enda jag får ut är bilder att visa er. Jag vill inte bara skriva om min vardag men det står helt still.. jag har massor med bilder att visa men jag får inte till något  att läsa.. Vist är det fint med bilden men bloggen blir lite tråkig och enformig.. Jag tror att jag vill så mycket och ser så mycket grymt duktiga flickor som kan så mycket, plus att dem har sån fantasi.. när jag försöker blir det bara platt fall..
.. hoppas ni klarar  er med  bilder ett tag till så kanske jag kommer på vad jag ska skriva!

FLY ME TO THE MOON

2009-08-03 | 21:52:27, Kategori: Foto - Djur, 10 kommentarer


Jag vill har värme, sol och sommar!

BETTER TOGHETER

2009-08-03 | 20:29:41, Kategori: Foto - Vardagligt, 13 kommentarer

HOME SWEET HOME ALABAMA

2009-08-03 | 19:27:10, Kategori: Vardagligt & Personligt, 2 kommentarer
Kalvsunds stolthet

Kom nyss hem från helg-visiten på kalvsund(adams ö och hem). Jag tror faktiskt inte att jag har hämtat upp mig ifrån helgens bravader...  igår blev de pizza och idag blev de våfflor, otroligt gott och slappt! höhö.. Nu är det skönt att vara hemma igen.. Slappis- tilda på g..
.. snart är det dags för lotta på liseberg!

EDIT otroligt ointressant inlägg, men nu vet ni att jag är hemma igen;)

BRÖLLOP

2009-08-02 | 15:46:35, Kategori: Vardagligt & Personligt, 17 kommentarer

Brud och brudgummen med sina respektive

sitter och väntar på att paret ska komma in..

dags för ris kastning!
vilken charm!

Nu börjar vi vakna till och fått i oss lite "brunch" Bröllopet igår var jätte fin & vackert. en välidgt fin vigsel,smidig och inte för långt.. jag tycker att man inte ska tröttna på att sitta i krykan lr tycka de är går trögt framåt.. (för de kan ju lätt bli så i kyrkan) Mottagningen var också väligt bra, god mat. Mottagning var på saltholmen så maten var havsinspererad. efterom detta var mitt första bröllop så har jag ingetting att jämföra med, men det  var hela tiden fullfart, ballonger skulle spräckas, sånger skulle sjungas, tal skulle hållas och mat som skulle ätas.tror det brukar se ut så på dem flästa bröllop.på kvällen blev det dans. och det var endå det bästa, det var länge sen jag skaratta så mycket..  adam visade sina moves så de stod hrälig till..Hahah. galen pojkvän jag har! för er som undrar sååå tror jag att jag skötte mig hyffsat bra igår..  

Bilderna är ej tagna av mig!

SNART GIFT

2009-08-01 | 10:09:24, Kategori: Vardagligt & Personligt, 14 kommentarer

Bilden passar perfekt med vad jag skall göra idag.. Soon Married, inte jag då alltså utan jag ska på bröllop idag.. Mitt första bröllop och det ska bli riktigt spännande. Är fortfarande lite sur för att jag inte få ha på mig min svarta kavaj, men men shit happpens. Bröllopet är här i göteborg, ute i skärgården typ. och jag hoppas de inte regnar och inte är kallt. för jissses då vet jag inte vad jag ska ta mig till, Jag vet ju ingetting om bröllop, vad man får ha och inte ha, undrar om man få ha jacka med sig? de borde man få.

Bilden är tagen när jag och sofia fotade på hönö. då var det ett gäng tjejer som hade möhippa och satt där ute på en klippa i blåsten, Man undrar ju va dem har använt vagnen till?