NU ÄR DET DAGS

2008-06-30 | 13:44:36, Kategori: Matilda Gustafsson, 20 kommentarer

(Borås 07 med Em, Philip, adam och Jag)

Så här lätt de efter förra årets Borås .. .

"Idag drog jag å em till borås. För att tillbringa en av våra veckor där. i hennes lilla stuga. precis som förra året tog vi gamla bettan och blixten ditt. (mopparna) jag som då fick köra först körde såklart vilse i borås, men efter 7 gånger kom vi till sugan. Vi slapp regnet tills vi kom till borås, efter de regnade hela veckan. vi fick dock bra väder dom två sista dagarna men då var de för kallt för att bada typ. dom första dagarna blev de mkt eye toy o singstar för våran del. första natten skulle vi försöka vara upp till 7. och vi klarade till halv 8. men dagen efter så var vi inte lika glada. eftersom att vi bode själva där fick vi köpa och göra våran egna mat. så onsdag gav vi oss till dom stora byarna för att få lite mat i våra lådor. den dagen lärde vi oss att tanka dock. hem åkte vi med stålta leende på läpparna. dagen efterskulle vi till knalleland, men de blev dock inte som vi hade tänkt oss. kl halv 11 gick vi från stugan för att gå 3 km för att sedan ta bussen kl 11.05. kl 10.50 märker jag att vi kanske skall öka takten. vi börjar springa å när vi har ca 10 m kvar åker bussen. vi vilar, men bestämer oss för att gå. för nästa buss går inte förens 15, vi går en mil sen pallade vi inte mer så vi satte oss i busskur. väntade 2 ½ h på bussen. när vi väll kom tillborås hämtade vi upp philip å adam som skulle bo hos oss till måndag. under helgen gjorde vi massa mys, som kanot, promenader, kubb, basket. grill vid bryggan. en het klart lyckad vecka för våran del. fast vädret skulle inte sakda ifal de skulle varaq lite bätte. men nästa år då jävlar då blir de Borås 08. your th "


Ha en undebar vecka och jag hoppas ni är kvar när jag tillbaka från min lilla moppe-resa.. under tiden kan ni roaer med att utöka mina prenumeranter på bloggkoll ännu mer.

Det är bara att klicka på pluset i menyn..
Puss på er..

INGEN SATC

2008-06-30 | 11:51:16, Kategori: Matilda Gustafsson, 13 kommentarer

tyvärr blev de ingen sex and the city - bio igår.. det var fullt eller sp var det så att man kunde sitta var för sig och det tycker vi inte vara någon höjdare.. så vi bestämde oss för att se en annan film. det blev den brudens bästa man. Ganska så söt film men endå så att man visste hur den skulle sluta..

Brudens bäste man är en romantisk komedi som handlar om Tom och Claire som varit bästa vänner i över 10 år. Han är en obotlig Casanova och hennes mål i livet är att finna "den rätte" och gifta sig.
Just när Tom inser att det är Claire som är hans drömkvinna, förlovar hon sig med en annan man. När hon till på köpet ber Tom att vara hennes "brudtärna", håller han god min och svarar ja, men med en enda baktanke och det är att avstyra hela bröllopet.

Låter den bra??
Hörs senare, puss på er


HEMMA I B-BY

2008-06-29 | 15:34:40, Kategori: Matilda Gustafsson, 33 kommentarer


Nu är jag hemma och om en timme åker jag igen.. lite flängit men men så är det om man vill ha lite kul i sitt liv. jag och A har bestämt att vi skall gå på Sex and the city klockan 18..  
Har någon annan sätt den?
Den sägs vara bra. så vi får hoppas på detta.

Jag åker ju till borås imorgon men hoppas att jag kan klämma in ett inlägg innan vi tar mopparna till borås. hoppas det iaf så jag säger inte hej då ennu.. men ha en trevlig kväll ..

puss på er.

KVÄLLSPROMENAD

2008-06-28 | 23:40:06, Kategori: Matilda Gustafsson, 27 kommentarer

nyss in kommen från promenad runt ön, mysigt med solnedgång. jag fick även till en liten fotorunda. jag börjar tycka mer och mer om att ta kort på saker i natur och människor..
dags att skaffa sig egen kamera?
Promenaden var jätte skönt och det va verkligen härligt att få röra på sig lite.. ju mer man rör sig desto bättre mår kroppen..

men iaf vart en ganska lugn och bra dag. massa lek och bus.. ätit middag med A' familj och ätit upp kladdkakan jag bakade tidigare idag. men nu sitter jag här med datorn i knät och min A jämte mig. vi sitter och kollar på  någon hyllnings gala till någon stor person, en ganska så maffig gala. 

btw imon blir det sex and the city för min del. love..

Hoppas ni haft en lika trevlig kväll som jag haft
puss och god natt på er

KAMERA KÖP?

2008-06-28 | 16:37:11, Kategori: Övrigt, 48 kommentarer
Igår när jag skulle till adam så åkte jag med min föräldrar till Net on net. och det kan jag säga att det skulle jg inte gjort jag hittade en kamera där för en ganska billig peng.. (bilden ovanför) och jag är sjukt sugen på att slå till . hatar att man inte kunna få ha massa pengar och kunna köpa allt man ville.

så nu sitter jag här och tänker skall jag köpa den nu? eller skall jag spara till resan som vi håller på att kolla på??

vad tycker nii??

Jag tycker den var söt och den var värt priset. tror den låg på 1500 kr. jag känner att jag int vill ha någon lyxigare för så duktig är jag inte på att ta kort. sjutton vilket svårt beslut.

puss på er

KALVSUNDS HÄLSNING

2008-06-28 | 14:13:07, Kategori: Vardagligt & Personligt, 4 kommentarer

nu är är jag här (vart här sen igår iofs) och solen skinnner faktist och vattnet ser såå härligt ut. men blåser göra det dock en del ganska så tråkigt.. men man ska inte klaga när solen tittar fram

Ursh vilken natt jag hade. adam somnade först vi tolv. där låg jag med klar vakna ögon och viste inte hur jag skulle ta mig till för att kunna somna. jag förskte med allt tro mig, jag räknade får, tror jag kom upp till 250 får innan jag gav upp. 243 får, 244 får, nää vaaa fan jävla skit.. sen spelade jag sims på adams mobil. och de var nog det tråkigaste sims spelet jag vart med om. man gick runt där kunde knappt göra någotting. Fast jag lyckades få till en brand i micron och det tog en halvtimme innan jag fattade hur man släckte branden. men på sims-mobil så är branden bara i micron. i riktiga sims så brinner ju hela huset ner om man inte hinner släcka de.. det tycker ju jag är det roliga.. hahah.. men iaf tror klockan blev halv 4 innan minna ögoon slocknade.

Vi hörs senare
puss på er sötnosar..


PACKNING CHECK

2008-06-27 | 16:16:10, Kategori: Matilda Gustafsson, 15 kommentarer
..som rubriken säger så är packning är klar , fast det känns som jag har glömt någon.
Vad kan de vara?? Jag och em har bestämt att vi skickar med packning med hennes pappa så slipper vi ha både mat och kläder på mopparn.. hade i och för sig inte gått så bra.. ganska mycket som skall upp.

Men nu skall jag träffa Adam som jag inte träffas sen söndag. Men först så skall jag lämna stora väskan hos em.. Ojoj vad jag är peppad för Borås 08. massa filmmarton, och chill 

så vi hörs imorgon gott folk.
Puss på er sötnosar

UPPVÄXT

2008-06-27 | 13:39:01, Kategori: Konståkning, 15 kommentarer

Tänkte visa er denna videon som är på visar vad jag gjorde i min uppväxt . Jag har inte berättat så mycket om de att jag har åkt konståkning hela mitt liv men så en dag tog det stop. tröttnade och kännade att jag ville göra något annat. Även om jag tröttnade på det så finns konståkning alltid där. jag har endå åkt skridskor sen jag var 3 år och slutade när jag var 16. och jag har varit med om en del skall jag säga er, flera sm guld i teamåkning, tappade kjolen på ett dm. fick vandringspris. åkt med ett världsmästarlag (laget på videon) träningsläger i lysekil och österrike osv.

Men jag har inte lämnat isen helt ennu. jag harfortfarande inte lagt dom på hyllan för gott. bara det att istället för att vara den som kämpar är jag den som säger till att man skall kämpa.

nu fick ni veta lite vad jag hållt på med i större delan av min uppväxt..

NÅGRA ORD TILL DIG SOM STYR

2008-06-27 | 01:27:24, Kategori: Vardagligt & Personligt, 26 kommentarer

"Snälla Gud låt de bli varmt och skönt igen. så alla mår bra och är glada. så alla kan springa barfota i gräset och känna vinden i håret. så att alla barnen kan få ha ett riktigt sommarlov föengångs skull.  Med bad,solning, grillning och glädje. att man skall kunna få vara ute sent på kvällarna utan att behöva ta på sig den där extra tjocka jackan.  Och det hade inte heller varit helt fel med brunhy påå sveriges alla människor som tycker att vädret idag suger..
TACK GUD / matilda "


Nä nu får det vara nog för idag känner jag, nacken värker och fötterna smärtar. och den lilla sömnen som jag fick igår så tror jag det är bäst att jag sover. Har en del att göra imorgon så hoppas jag inte sover bort hela dagen. imorgon
- träna, tvätta, packa, lämna packning hos em, planera resa, Adam<3.


(Nu får ni inte tro att jag är super religös bara för detta)
God natt sötnosar

NYTT OCH FRÄSCHT

2008-06-26 | 22:00:27, Kategori: Matilda Gustafsson, 24 kommentarer
(bilderna har inget med texten att göra)

Nu när Wagner (jennifer) åkt hann jag pilla líte med menyn... som ni ser har jag lagt upp mina kategorier snyggare och mer indelat. lättare att kunna se för er som läsare. hoppas jag.. sedan har jag även lagt in länkar på min favorit bloggar men även länkar till nära och kära. så att ni läsare kan kolla in deras också..

btw så har jag kommit på en ny kategori-idé. vet inte om ni läsare kommer tycka den är bra därför tänkte jag köra lite test tid för se vad ni tycker.. jag kommer lägg upp kateogrin snart, så håll ögonen öppna

Nu skall jag svara på era kommenater.. puss på er


MISS LI

2008-06-26 | 16:06:03, Kategori: Videosar, 18 kommentarer


En otrolig skön låt bjuder jag på...
Uppdatering: Kollade nyss in programet under Göteborgskulturkalas.
har hittat 2 spelningar jag vi se. Miss Li och TINGSEK

ÄNTLIGEN ÄR DET KLART

2008-06-26 | 15:02:46, Kategori: Lägenheten, 5 kommentarer
Nu har jag lyckas få en menyn som är indelad på ett speciellt sätt. Nu åter står bara ett enda problem kvar. hur jag får bort den feta texten ur min menyn. jag vill inte ha fet där ju. jobbiga är ju att man aldrig hittar vad felet finns någonstans.. Någon som har nått tips hur man hittar sina fel i kodmallen? Men iaf Tack super söta Mathilda för all hjälp.

Puss på er

VACKRA MOLN

2008-06-26 | 14:21:51, Kategori: Foto - Natur, 11 kommentarer


Det är något speciellt med bilden. en väldigt unik bild.
önskar att jag hade PS så jag kunde göra denna bilden snygg..
Puss på er

VILKEN HÄRLIG DAG

2008-06-26 | 13:08:55, Kategori: Matilda Gustafsson, 14 kommentarer

eller kanske inte, just nu så regnar det som sjutton är i Mölnlycke. och alla mina planer om träning sköts upp ganska så rejält. Villken tur för mig då. att slippa träna. just nu iaf..

Natten som var nu så kunde jag verkligen  inte sova, hur jobbigt som helst. man låg där och vred sig och fick panik. jag somnade inte förens 5 och då var  man ganska så sliten när man låg där. Att inte kunna sova är nog en avdom värsta sakerna.

Skall nog börja städa snart om jag orkar..
 puss på er.

TIME TO SAY GOODBYE..

2008-06-26 | 02:30:17, Kategori: Vardagligt & Personligt, 17 kommentarer
.. för i kväll känner jag, orkar inte sittta här mer när man vet ett ställe som är mycket
bekvämare, mysiagre och otroligt mycket varmare..
Ni förstår alla vad jag pratar om - sängen.. En självklarhet när dygnet börjar passera små timmarna..
 
Nu har jag bestämt för mig själv att jag får inte lämna huset innan jag har städat upp på mitt rum imon, jisses vad de ser ut. jag förstår mycket väll varför mina föräldrar hela tiden klagar på att jag inte har någon ordning i mitt rum. hade gärna tagit en bild så ni skulle få se vad jag snackar om.. Men icke. skulle göra bort mig totalt.. Så de är 1 grej att göra imorgon.
 
Andra grejen är att nu MÅSTE jag träna imon. får inte bli slapp när de gäller träning för då kommer de sluta med att jag rullar som en boll.

Kommer ni ihåg igår när jag skrev detta inlägg om youtube. Idag är det samma problem. är det bara min dator som är så konstig? eller är det någon annan som har råkat ut för samma problem??

Sov gott cuties
JUST DE!

2008-06-26 | 00:34:16, Kategori: Matilda Gustafsson, 11 kommentarer

(Borås 07 och 06)

Glömde att berätta att nu är det bestämt. det blir ett borås 08. Man kan ju inte stoppa traditioner när dom är som bäst. borås 06 och 07, vilka minnen vi har ifrån där. det största minnet vi har tillsammans när nog hur jävla (ursäkta språket) dåligt väder vi haft under dom veckorna vi vart där. Men borås är kändt som Sveirges REGN-stad. men i alla fall minnerna är underbara, grill på bryggan, vattenkrig, eye-toy, studsmatta, lite-sol, monopol till sju, hemliga gäster, 4h väntan på buss.. Jag kan sitta här i evigheter och rabbla upp.

Men de roligaste är nog hur vi kommer dit. men tro de eller ej för tredje raka året blir det mopparna. Vi bor då i Mölnlycke och då tar det ca 2 timmar till borås. och snacka om att man har ont i rygg och rumpa efter den färden.. Men det är de värt må jag säga..

Så nu åker jag och em på måndag och är där några dagar för att sedan ta våra moppar hem igen.. vi har laddat med film och annat. Har ni något tips vad man kan göra om det regnar och är trist?

Puss på er.

BETTER TOGEHET..

2008-06-25 | 23:32:53, Kategori: Matilda Gustafsson, 13 kommentarer

(ny köpta kläderna hos båda)

Man kan verkligen säga att rubriken talar för sig själv.. Better togheter with you<3 Det blev ingen second hand- runda för vi hittade ingen butik.. så vi tog en rea-runda ist. - shopping i världsklass som jag själv skulle villja beskriva det. Passar mig också galet bra., om man säger så. En Hit

Äntligen fick jag mina chinos plus en jätte härlig kofta. min andra halva hittade lite smått och gott som bikini underdel och byxor, tröja osv.. När vi kom hem från våran rea-runda så tog vi en liten
foto-runda
på köpet. Ganska såå kul och skratta åt om man säger såå.
Nää nuu chillar vi på de åh såå.
puss på er..


MORN MORN

2008-06-25 | 13:00:54, Kategori: Matilda Gustafsson, 8 kommentarer
Onsdag och tiden går fort när man har kul.. idag blir en sväng till Göteborg igen. Fast denna gång med Em.. de blir en liten second hand - runda. Hoppas vi hittar lite billiga prylar. som inte är allt för äckliga..

Måste berätta vilken nyttig frukost jag åt idag, yoghurt med cornflakes med bannan. Jätte gott..lätt att göra och otroligt gott till frukost.. dagen skulle bli ennu mer nyttigare med lite träning också vid slutet av dagen. får se om jag lyckas klämma in det idag. jag har fortfarande träningsvärk så det får bli lite lugn/jobbig träning.. Någon som vet lite tips på övningar man kan köra? jag vet ju massor men när det väll gäller så blir man helt tom i skallen..

Puss på er, hörs ikväll

PROBLEM

2008-06-25 | 01:40:13, Kategori: Vardagligt & Personligt, 5 kommentarer
Vad händer med youtube ikväll? helt konstigt man kan inte se några klipp på någons blogg eller kunna gå in på sidan för att kunna se några klipp där.. skumt, hoppas de fixar sig. även om jag inte är en person som sitter där 24 h om dygnet och dräglar över klipp. Så är det alltid kul att kunna se nått klipp lite då och då..

Varför jag undrar vad som händer med youtube ikväll är för att jag hade tänkt lägg upp en dagens-låt inlägg.. men eftersom de inte funkar får det bli någon annan dag, så då får det blir sängen ist.. om jag skall vara pigg när jag träffar em + att jag tänkt träna lite så måste jag få sova nu..
(jag hör att de är dharma and Greg på tv, perfekt att somna till) 

Puss på er cuties.

BIKINI- STRESS..

2008-06-25 | 00:24:58, Kategori: Min Träning, 13 kommentarer
..ohja, kan man lugnt säga att de är lite streess. Eftersom alla snygga är slut i alla butiker i stan.. så jag hittade tre st på H&M när jag var inne och kollade nyss, så vad tycker ni??
skall jag köpa någon av dessa?


Alla tre kommer från H&M.
(om du vill gå in på deras sida tryck på en av bilderna..)

  

TELEFON-SNACK

2008-06-24 | 23:51:22, Kategori: Nära och kära, 4 kommentarer
Pratade precis med min Adam. och han verkade må bra där nere i Lund, för er som jag inte har berättat det för så är han nere i lund och jobbar i två veckor. så det är stor saknad av honom här uppe i göteborg. Vill bara ha hem honom så vi kan ligga i sängen och mysa. Skönare när man vet att han är hemma.. Saknar dig Adam Jakobsson

ska fortsätta spela yatzy
puss på er.
(fortsätt att kommentera)

LUGG X2

2008-06-24 | 19:00:26, Kategori: Matilda Gustafsson, 13 kommentarer
Efter en lång dag i Göteborg så är man ganska så sliten i kroppen. jag tror att jag och sofia inte missade en enda affär att gå in i och kolla.. jag hittade direkt inget jag ville ha men soffi köpte t-shirt på bik bok och en mugg. men jag kan säga en sak, I LOVE REA. det blir så mkt roligare att shoppa när man vet att produkten är sjukt mkt billigare än vad den har varit.. Det blir mycket gladare på något vis. man går ifrån butiken med ett stort leende..

Sofia , Tack för en dag med milkeshake, hjärtglasögon och bus på bio...
(klicka på bilden för att se sofias blogg)
TRÄNINGSVERK

2008-06-24 | 12:04:02, Kategori: Matilda Gustafsson, 7 kommentarer

Jaaa, det kan man lugnt säga att jag har just nu. Verkligen ont över allt. Jag berättade inte de igår att jag var ute och tränade en liten stund. då var det uppvärmining 1 km, sen ben,mag och arm styrka. GAAAHH , blir tokig.. men jag har lovat mig själv att jag måste träna mer. så skärp dig matilda..

Skall in i till stan dag med lilla fia, så vi hörs när jag kommer hem,
puss på er..


TACK...

2008-06-24 | 01:18:45, Kategori: Vardagligt & Personligt, 0 kommentarer
...till dig tjejen som gjorde ett sånt super jobb med min design... Så om ni behöver hjälp,tips eller något fråga henne,
Så nu säger jag tack och hej för idag..GOD KVÄÄLL ?

2008-06-24 | 00:11:17, Kategori: Matilda Gustafsson, 1 kommentarer
Eller kanske god natt? vart hos em i kväll. ganska såå slapp kväll med bara massa deg framför datorn.. men det är ganska skönt, eftersom vi har sommarlov så spelar det ingen roll vad man gör på dagarna..

Förutom vart hos slapp-em såå vart de en vistelse hos tandläkan.. Gick förvånansvärt bra där. eftersom jag hatar att borsta tänderna. enligt min åsikt är det tråkigaste jag vet.
 Kan dom inte göra de roligare?

Men vad Händer imon? Em hitt på nått?

Här kommer lite bilder från våran knasiga/slapp kväll

skev, skevare skevast?

Ja men visst vettu!!


Vi tror inte vi VET att vi är snygga (den ny klippta luggen)


Eller vad säger ni?

TJINGELING

2008-06-22 | 18:13:42, Kategori: Vardagligt & Personligt, 5 kommentarer

Nu skall jag dra till adam, för att tillbringa sista kvällen innan han åker.. så ha en riktigt bra söndag, ses imon
puss på er.


TIPS TILL MIG

2008-06-22 | 15:13:16, Kategori: Musiken som spelas, 1 kommentarer
Nu börjar jag bli trött på att bara sitta här och inget händer. jag har laddat hem jason mraz nya skiva och jag kan säga dig det att den skivan är riktigt bra. - Värd att höra. sedan har jag laddat hem lite sommar-hits. till gotlands-resan..
Just de ja! har  ju inte berättat att jag åker till Gotland den 10 juli till 14 juli. kommer bli riktigt ball, har aldrig varit där förut så det kommer bli riktigt spännande.. så om någon vet någon bra artist eller låt säg till mig! För jag skall bränna en skiva till bilen som vi skall ha när vi åker ditt.
Nu skall jag övningsköra, ha en bra kväll
puss på er.
MUSIK - TIPS SÖKES allt tips går  bra, bara det är lyssningsbart.
-please


Jamie fick en dotter

2008-06-22 | 12:49:10, Kategori: Kändislivet, 4 kommentarer


Åh älskar kläningen,
Jamie Lynn Speras har fått en dotter
Maddie Brian Heter flickan.

BÄTTRING

2008-06-22 | 11:33:28, Kategori: Matilda Gustafsson, 1 kommentarer
jag lovar en förbättring i veckan, nu vart de så mycket i helgen, och så fick jag veta när jag kom hem att våran internet är paj, så jag vet inte hur mkt det blir, eftersom min syster är desperat av internet.. de enda hon gör..
Nu är jag vaken och har nyss käkat frulle, vad händer idag ???

För min del hade jag tänkt att köra lite bil och umgås med min favorit,
Favoriten ligger i sängen och vill säkert att jag skall komma, så vi hörs senare..

Puss på er..

GODMORGON

2008-06-21 | 11:13:41, Kategori: Matilda Gustafsson, 4 kommentarer


(lucas)
..
gott folk, ny duschad och fräsch från topp till tåå.. fortfarande kvar på kalvsund och det är här jag trivs som bäst.. eller vad är det man säger??? men iaf nu är det dags för frulle.. sen får vi se vad som vinden drar med oss på..
idag vaknade vi ett antal gånger av skrikande barn men det sötaste var endå när adams systerson kom in till oss helt plötsligt och sa HEEEEEEEEEEEEJ med världens leende, han är såå otroligt söt den mannen..

hoppas ni får en underbar dag i blåsten, Puss på er..

VET NI?

2008-06-20 | 13:24:29, Kategori: Dagens feel good, 4 kommentarer
Gott folk hör och häpna, jag MATILDA har klippt lugg, pann lugg, vet fortfarande inte om  jag känner mig nöjd i min nya look, men de är smällar man får ta om man vill testa på lite nytt och fräscht, lägger upp bild ev..

Så dettta får bli dagens- matilda grej att hon klippte lugg igår..

Kalvsunds helg,

2008-06-19 | 14:04:00, Kategori: Nära och kära, 7 kommentarer

Nu drar jag snart till kalvsund för att vara där i helgen.
365 dagar och 12 månader och 1 år med dig imon,

ONE TREE HILL

2008-06-19 | 12:55:17, Kategori: One tree hill, 0 kommentarer


BOKTIPS!

2008-06-19 | 10:59:58, Kategori: Vardagligt & Personligt, 11 kommentarer
Nu under dessa dagar har jag läst boken: Pojken som kallas för det. här kommer en liten vad den handlar om..

Dave Pelzers bok är en berättelse om en barndom som var en enda lång kamp för att överleva. Det är sin egen barndom han berättar om, vilket är tur - för om han inte författat boken i vuxen ålder skulle jag aldrig trott att någon kunnat överleva allt det hemska som hans mamma utsätter honom för.

De första fem åren i Pelzers liv verkar ha varit normala och lyckliga. Hans föräldrar verkar älska varandra och sina tre söner, Dave och hans två äldre bröder. De åker på semester, firar jul och kramas. Men gradvis börjar föräldrarna dricka allt mer och Daves mamma blir lynnig och labil. Hon utser Dave till familjens syndabock och åren som följer blir en lång mardröm som tar slut först när Dave omhändertas i tolvårsåldern. Hans bröder behandlas som vanliga barn och utåt sett är familjen normal. Men alla får lära sig att hata Dave och han blir familjens slav och slagpåse.

Matad med ammoniak, sparkad, knivskuren och på gränsen till svält kämpar Dave i åratal för att överleva sin egen barndom. Han diskar, städar och utför sina sysslor under ständigt dödshot. Daves mamma behandlar honom sämre än en hund och ger honom ingen mat. När han stjäl mat i skolan blir han snart upptäckt och misshandeln hemma ökar. Hans inre beslut att överleva vacklar av och till, speciellt när till och med hans far, hjälten, blundar och sviker honom, men Dave överlever sin fasansfulla barndom på grund av sin inre styrka.

Värd att läsa, tro mig!

NY DESIGN

2008-06-19 | 10:22:55, Kategori: Matilda Gustafsson, 0 kommentarer
Godmorgon Gott folk!!
ser ni? ny design på min blogg, helt otroligt. jag är superglad. TACK SOFIA<3

Galet vilken kass mtach det var, jag kollade några mninuter sedan blev jag helt knäckt och gick tillbaka till datorn, som kände för mig som en vinst,

To do today:
- apoteket
- lämna tillbaka boken
- adam?

Bloggdesign

2008-06-19 | 09:10:33, Kategori: Vardagligt & Personligt, 1 kommentarer
Bloggdesignen färdig. Kl. 01.58 den 19 Juni 2008
Designad av: Sofia Bergdén

Varsågod min älskade Th ♥
Allt för dig...

Kram

//Fia

MATCHEN

2008-06-18 | 21:34:38, Kategori: Dagens feel good, 11 kommentarer


Vad tror ni? Vinst eller förlust?

SNÄLLA

2008-06-18 | 19:56:48, Kategori: Vardagligt & Personligt, 2 kommentarer
jag vet inte hur jag skall göra med designen, vad jag gör så blir den FUL. - gräslig rent ut sagt.. har ni några enkla tips? eller någon som kanske göra en desgin gratis?

OJ!

2008-06-18 | 18:11:05, Kategori: Matilda Gustafsson, 1 kommentarer
det var ett tag sedan jag skrev, har faktsit inte haft till gång till någon dator på några daagar nu.. detta beror på att har skaffat sig en lägenhet och där har jag tänkt mig bo större delen av sommaren. tar typ 8 min med buss in till stan, så det blir perfekt.

Nu under dessa dagar som gått har jag jobbat lite smått, 6 h per dag. (dock inte idag) ganska slappt job jag har skaffat mig.  Idag var det en utflykt till kungsmässan med mor och syster, alla tre hittade något. Mor var depserat efter ett par skor. Hon hittade ett par vita som hon tog bara för att hon inte hittade några andra. Amanda hittade en tröja och en kjol på bik boks rea. jag köpte ett par shorts på bik bok. blå lite längre. jätte sköna för 120 kr och innan rea 250 kr. ganska bra deal tycker jag.

Nu är det dags för städning av rum.  Hörs senare..

shit vilken lördag,

2008-06-15 | 11:08:42, Kategori: Nära och kära, 5 kommentarer

bra start med en rund på kungsmässan, där jag hittade en jätte fin kläning. väldigt enkel med blommor på.

men iaf vid halv 5 får jag ett sms att Em har vaknat precis. GALET..
Jag åker ner till henne och vi langar matchen. Vi blir helt knäckta efter förlusten och bestämmer hos för en promenix till ML för att köpa oss nått gott. det blev 12kr chips. SÅ VÄRT DE..

Eftersom som vi är ganska lata. så hade vi laddat med fritidskort upp till henne igen. men samtidigt som vi väntade blev vi väldigt sugna på pizza. Där stod vi med varsin chips påse med tankarna på en pizza.

Kör på tänkte vi.. vi köpte pizza och det blev husets pizza, så galet gott. VI ÄR TJOCKA med andra ord. Jag var så hungrig att jag hade ont i magen. så det var riktigt gott med en bit pizza. Thanks för the pizza dude<3<3

Under
kvällen blev de lite film, number 23. en helt crazy film. Em blev helt besat av numret 23. sen när jag skulle åka skulle hon kolla på skräckis, och på vägen ut skrämde hon livet av mig. shit vad rädd jag var när jag skulle hem. Ifall någon skulle hoppa ut från ingenstans.

Längtar redan tills vi ses igen, Vi har såå kul ihop.

THEM<3


SALEM PÅ LISEBERG

2008-06-14 | 00:16:53, Kategori: Musiken som spelas, 3 kommentarer

SALEM AL FAKIR PÅ LISEBERG
FYRA AV FEM TOASTER KANONKUL!!!!

9b-nostalgi..

2008-06-11 | 15:11:33, Kategori: Övrigt, 3 kommentarer
Ååh nu har jag sån 9b- nostalgi.. massa flashbacks.. som allt som rörde kring 9b, EX. alla KRIG I korridorerna, vatten,papper,kritor, suddi, you name it. Hemliga festen. SPEXET. Skara sommarland. Hard rock , alla ur tråkiga KF-dagar...  när alla hängde vid skåpen,

Den ända personen som kan förstå mig är du em, ååh

Allt denna nostalgin kommer för att jag har vartit på min gamla skolan nu imorse för att syrran min  och bror min hade avslutning. så jag var tillbaka där man hängde alla dagar i 4 år med dom bästa människorna men dock inte lika bra lärare.. jag träffade lärare och mitt gamla skååp, 185 där allt hände..

men iaf nu sitter jag här och lyssnar 9b - welcome to my life.. sedan kollar jag på massa bilder

Ge mig tillbaka tiden, please..

En bild säger mer än tusen ord

2008-06-11 | 12:06:16, Kategori: Dagens feel good, 3 kommentarer


.

whaat?

2008-06-11 | 00:04:00, Kategori: Vardagligt & Personligt, 1 kommentarer
jag kom nyss på mig själv att de är TISDAG idag.. Tisdag? och tisdagar innebär Löpträning för konståkning.. sista innan sommaren.. fan jag missade den... jag har verkligen noll koll på vilken dag det är.. fy vad pinsamt.  och jag kom på det nu. att det var tisdag.. kl 00.02.. att det VAR tisdag igår.

men men jag är sjuk så jag kan inte riktigt tänka klart. så jag får skylla på det.

Nä nu får jag sova tror jag så det blir nåt vett i skallen. annars vet man aldrig var jag hamnar..

jack johnson

2008-06-10 | 19:36:20, Kategori: Musiken som spelas, 4 kommentarer
Ååh jag älskar denna låt, helt käääär


ONE WISH

2008-06-10 | 18:56:33, Kategori: Övrigt, 2 kommentarer
ååh vad jag önskar att man var en Matilda Hammar som kunde göra såå mycket snygga designer.. ååh galet vad de är svårt att göra bloggen snygg . antigen blir det fel eller så blir det KATASTROF.. aja nu är det klart pillat för idag.. orkar verkligen inte mer.. så vad tycker du?

NEEJ

2008-06-10 | 13:54:19, Kategori: Vardagligt & Personligt, 3 kommentarer

åååh gud vad jag är arg på min själv. att jag aldrig kan sluta pilla. nu är hela bloggen förstörd och allt slit jag har gjort med den är helt förstört. Blir så ledsen. Varför skulle jag försöka.. Inte min dag, kan ju verkligen inte tänka klart.. jag vill baara ha tillbaka min blogg igen.


Söt outfit

2008-06-10 | 11:46:36, Kategori: Min Träning, 6 kommentarer
                       
              


Shorts & tröja & skor från forever21

back...

2008-06-09 | 23:16:06, Kategori: Matilda Gustafsson, 0 kommentarer
hej oh hopp nu är jag tillbaka från än underbar helg med skratt och glädje. men dock är man ganska såå trött.. berättar mer för er i morgon, ha en bra kväll den som är kvar...

Till kalmar och fortsätter sedan till björkö . . .

2008-06-04 | 13:13:40, Kategori: Matilda Gustafsson, 5 kommentarer

Snart åker jag till kalmar.. slippa Benareby slippa göteborg och Mölnlycke.. bara ta det lugnt.. jag är laddad till tusen. Hoppas det blir en grym helg. Kommer tillbaka på Måndag eller Tisdag. vi tar det som det kommer.

Först är det kalmar, fira adams bror. sedan bär det av med buss till Västervik där vi blir upphämtade av karl och sofia. som sedan åker till björkö.. snacka ball helg. eller vad säger du faaj ?

Em, jag kom och tänka på att kan vi inte köra en favorit i repris? Doppa jordgubbar i choklad nästa vecka innan du åker??? hade varit så kul att träffa dig . saknar dig min vän.

Ha nu underbara dagar Cuties.. . och njut av sommaren och värmen..  


FÖDELSEDAG

2008-06-04 | 09:00:49, Kategori: Vardagligt & Personligt, 1 kommentarer
Ingen vanlig dag för det är PH's födelsedag.
Grattis bror till ett år äldre.

TÄVLING!

2008-06-03 | 11:56:57, Kategori: Övrigt, 11 kommentarer
Jag är med och tävlar om en Sony Digitalkamera - gör det du också!

s

Då va det dags för Måndagstävling igen!

Denna vecka har du chansen att vinna en
Sony Cyber-Shot digitalkamera i färgen rosa, 7,2 MP..Värde 1795:-
Den perfekta vinsten nu inför sommaren. Så du kan föreviga alla roliga tillfällen på bild.

Så här gör du för att vara med och tävla:

Jag vill att alla ska kunna vara med och tävla men jag vill också veta vilka alla mina läsare är.. Så för att vara med behöver ni bara skriva en liten kommentar där det står, Hur gammal du är och vart du bor. Du får gärna vara anonym men lämna din mejladress så jag kan kotakta dig (det är bara jag som kan se den)

Ni som har blogg får gärna tipsa om tävlingen där!  (självklart får ni låna bilden)Tävlingen avslutas den 8/6kl 23,59 och vinnaren dras genom lottning för att det ska bli så rättvist som möjligt

Tävlingen är hos http://shopaholicmamman.blogg.se/ !!


SOMMARLOV + 3 MVG

2008-06-03 | 11:24:01, Kategori: Matilda Gustafsson, 5 kommentarer

Oj vilka dagar det har varit.. skäms så mkt att jag inte har skrivit men man orkar inte sitta vid datorn och skriva. när solen glassar där ute.. men nu iaf har jag kommit hem från en ganska slapp och bra skoldag.. 10 till halv elva.. sådana dagar gillar vi.

Igår var jag och emma på Marstrand.. och så underbart. Vi gillar verkligen marstrand, lugnet och image298solen. Jag kom med sallad och emma med gifflar och dricka. Emma tog tiden ocokså 4 h hade vi solat. och det märktes. Men när vi åkte hem var det inte lika kul.. ditt vägen var bra, för då hamnade vi på en direkt buss utan stopp. men hem i alla fall. jag som har min vanliga tur med att bränna mig. Båda bena var illa röda. sved som sjutton.. och det gick knapppt att andas på bussen. Men en lyckad dag,

Btw jag har SOMMARLOV. . och fick reda på 3 NYA MVG idag. snacka om att jag flyger på moln.

Nu tänkte jag packa och städa lite. .för imon bär det av tiill kalmar. för att sedan på torsdag åka till björkö med sofia och karl.

Hörs senare kanske.. Ha en bra dag cuties.