BABBEL

2008-07-30 | 23:01:44, Kategori: Matilda Gustafsson, 12 kommentarerVilken dag det blev tillsut.
en trevlig kväll med massa prat och tv tittande. ganska bra och slapp kväll med andra ord.. nu är jag pepp för danmark och ennu en gång är det krig om den förbaskade stackars kameran. ååh vad jag längtar efter en egen. gaaasssh.. men men bara att föröska leee.. båten går klockan 7 imorgon, det kommer vara sjukt svårt att försöka gå upp där vid halv 6 tiden. men de är värt de med andra ord. bra träning inför greklaaand..

Ett enda fel är att älskligen inte kan följa med på grund av hans förbaskande jobb.. saaknar honom massor med sedan får en heeel vecka tillsammans.. kommer bli toppen..

För mkt babbel om ingetting kanske????


SNABBT INLÄGG

2008-07-30 | 13:51:20, Kategori: Matilda Gustafsson, 9 kommentarer


Hemma och växlat pengar, ganska gött att de är gjort.
men nu skall jag dra ner till Emma och tror det blir ett dopp i sjön.. kommer bli skönt för nu är man så äckligt varm..

Taack så mycket för alla fina kommentarer. man blir såå glad när man läser.. här kommer en till underbar blombild. det är ganska kul att fota blommor. kanske för att dom står still och ser underbart vackra ut.

men nu måste jag börja leta efter mina nycklar.. Undrar vart dom kan vara???

LITE BLOMMIG OCKSÅÅ

2008-07-29 | 15:52:19, Kategori: Matilda Gustafsson, 16 kommentarer


yeees, snart tror jag att jag är klaaaar
.. har sprungit runt hela dagen och letat kläder,tvättat och packat..snaart är det bara det viktigaste och jobbigaste kvar, att åka och vänta på banken..
 
 men under dagen har jag faktist hunnit med lite foto på trädgårdens blommor, blev en del bra foton. önskar bara att jag var dutkig och hade en såndär grym kamera. fast jag lääär mig och för varje dag blir fotona bättre..

nu tar jag bussen till min älskling..

FULLSPÄCKAD VECKA

2008-07-28 | 23:11:10, Kategori: Vardagligt & Personligt, 22 kommentarer


Jag som trode jag kunde vara lite friiii denna veckan. och kunna ligga på stranden och solaaa.. men nej dåå fick nyss veta att familjen och en annan familj skall åka till danmark över dagen på torsdag. älskar när vi åker till danmark. såå mysigt. och sedan kommer jag springa runt här huset som en annan pack-lisa.. såå här ser veckan ut:

Tisdag & Onsdag - tvätta, packa, banken, växla pengar.
Torsdag - danmark
Fredag - Jobba
Lördag - Jobba
Söndag - GREKLAAAAND

Man kan ju säga att min vecka är gaaaanska såå fullspäckad.


NY IKON I MENYN

2008-07-28 | 22:38:23, Kategori: Läst,hört & sätt, 3 kommentarer
Om ni inte har märkt har jag lagt in en ny bloggkoll ikon i min meny. så ni får gärna trycka på den hur mkt ni vill. jag hade inte tackat nej till mer preumanter. men nu skall jag säga hej och god natt efter en dag som denna.

btw... vad tycker ni om dom nya ikonerna??
Bloggkoll

INGA BIKINI I STAN

2008-07-28 | 18:32:29, Kategori: Matilda Gustafsson, 16 kommentarer


oj vad jag är sugen på nått söt, önskar att jag borde nära en mataffär. fast då hade man nog alltid varit där. och dåå hade det slutat med att man rullade fram.. aja då får jag hoppas på mat ist.. 

idag har jag varit en snabbis i stan för att kolla lite (letar nämligen efter en snygg bikini till greklands-resan) det finns inga som jag vill ha. det är katastrof. slut över allt. och jag gåår bara runt och tänker - faaan varför köpte jag inte när jag höll i en snygg bikini..  jag har kommit på att jag är ganska bra på att göra sådan misstag. man hittar nått snyggt och såå tänker man , - för dyrt eller nääää jag väntar lite. sen eter någon månad så letar man i alla affärer och är slutsålt.

nåja så blev det inget bikiniköp med ett bad i sjön blev det iaf.

TRÖTT MATILDA

2008-07-27 | 23:22:26, Kategori: Matilda Gustafsson, 8 kommentarer
Nu skall jag faktist sova tror jag, iaf kolla om de är nått kul på tv klockan halv 12. Eftersom värmen tar på krafterna och att jag har jobbat en del så är jag ganska såå trött. min kropp är inte vann vid såna här svägningar. Hoppas att man kan sova ut i morgon, man har ju inte kunnat sova ritkigt eftersom det blir så varmt i rummet..

btw undrar jag om någon vet om man kan ladda hem photoshop gratis någonstans?? jag vill verkligen haa det Nuuuuu..

Nåja nu skall jag göra med klar och sedan hoppa i sängen. God natt och sov gott.

AV TECKNAD

2008-07-27 | 21:40:16, Kategori: Läst,hört & sätt, 17 kommentarer

ååh titta vad duktiga Linda har gjort..
Jag har sagt det förut och jag säger det igen du är grym 
Taaack

PLÅÅGA

2008-07-27 | 18:14:19, Kategori: Vardagligt & Personligt, 7 kommentarer
tror inte att jag skulle säga detta med värmen är en plåga. svetten rinner, jobbigt att kunna göra nått. man vill bara sitta på en kall yta och andas. typ såå jag känner mig just nuuu.. ingenstans i huset är det behaligt att vara pååå. man orkar verkligen inte göra nått.

plus att de är en sådan dag som allt bara blir fel.. inga bussar gåår,tappade mobilen på spårvägen när jag sprang till spårvagnen.. får knappt i sig någon mat.. mår dåligt.. behöver ju ite ens fortsätta...

tror de blir ett dopp snart för jag klarar inte av vääääärmeeeen runt omkring miiiiiiiiiiiiiig ..

LIVE FRÅN BALKONGEN

2008-07-26 | 14:50:52, Kategori: Matilda Gustafsson, 6 kommentarer

jaa ni läste rätt, live från balkongen.med havet som utsikt och solen gasande såå lever jag riktigt gott... fast jag tycker det är goare att sitta inne.. svalt och skönt. 

två pass på mamma mia igåår, ganska såå sliten efter dokm timmarna och kom till lägenheten vid halv 12. fötterna värkte och trött var maaaan.. btw såå fick jag 3 nya donkan-glas, gröna sådär snygga.. men nu har jag 4 st.. vilken sammlare jag är. jag har fått flera jobb tider, gott med pengar till grekland. 

nu skall jag kolla till bloggvärlden, för att sedan se adam spela match. stackan som skall spela i denna hettan. tur att man är på en ö. så snart blir det eett dopp i det storaa blååå. 


MUSIKALEN

2008-07-25 | 12:18:45, Kategori: Vardagligt & Personligt, 16 kommentarer

Att sälja program var ganska lätt och kul. man slapp även jobbet att behöva räkna och tänka. var ganska skönt och en stor lättnad från min sida.  vi sprang runt där med våra cowboy hattar och mamma mia tröjer och så allmänt dumma ut..

Musikalen var jätte bra, helt klart värd att se. lite dåligt bara att den var på engelska i år, för oss som itne kan engelska så var det jobbigt att hänga med i visa lägen.. MEN den var väldigt lätt att förstå endå. Musiken var underbaaar. det är först när man ser musikalen som man föörstår hur stora Abba är. 

btw så skall jag jobba i dag med, två pass..


MAMMA MIA UTAN KAMERA

2008-07-24 | 15:52:33, Kategori: Matilda Gustafsson, 8 kommentarer
Nu har jag både gjort och ätit upp min pastasallad. så jag tror jag klarar mig dagen ut. för idag är det jobb på mamma mia. (Ni som inte vet är det en stor musikal som spelas i gbg nu tills augusti.) skall faktist bli ball, jag och emma skall sälja program.. och sedan se musikalen..

ursh längtar tills jag får en egen kamera. nu får jag inte med mig någon kamera för att min (idiot till syster) tycker att hon när hennes äckliga vänner skall vara hemma och göra total INGETTING. skall få ha den bästa kameran. hennes argument är att hon aldrig få ha dom bästa sakerna. FY VAD JAG HATAR DE ÄCKLET. och jag skall bara på en sjukt stor musikal, är inte de större? .

Tack sandra för jobbet, kanonkul.. önskar bara att du kunde vara med oss ikväll..

SUCK

2008-07-24 | 12:21:23, Kategori: Funderingar, 13 kommentarer
(gotland 08 Bild: syskonen Gustafsson)

Fan säger jag bara, fan fan fan snart är det augusti. och augusti innebär att sommarlovet är snart slut. Mitt sista sommarlov börjar ta sitt slut det får inte hända, jag ville inte att det skall ske. och i år börjar jag även sjukt mkt tidigar eän vanliga år. 18 augusti, man tycker ju att man skulle börja den 30 eller nått i den stilen.

Fast jag har faktist haft en ganska bra sommar om man tänker efter:
Kalmar,Västervik, Borås, Gotland och snart dåå Rohdos.DAGS TUR TILL HAVET

2008-07-22 | 17:26:56, Kategori: Matilda Gustafsson, 8 kommentarer

Det blev sol idag, Det trodde man aldrig om sverige asså. men vi skall vara glada idag må jag säga. det blev havet och en liten tripp till mormor med fika. ganska mysig dag med promenad till havet, snabbt bad och hem igen..

Nu tar jag första buss till backa för att sedan träffa Adam. Vi gjorde ju en "deal" början av sommaren att vi skulle springa en gång i veckan. vi har aldrig lyckas genomföra denna pakt. men idag skall den äntligen genomföras för första gången. och när sommaren snaaaart är slut. hahah. men det är alltid bra att vi gör det. lovar att jag kommer döö på cupen..

MENINGSLÖST VETTANDE

2008-07-22 | 00:53:13, Kategori: , 23 kommentarer


Ville bara säga god natt och att det kommer en dag imorgon också. själv hoppas man på sol så det blir havet. men eftersom vi bor i sverige så kommer detta inte inträffa.. laddar hem filmen Alvin och gänget som är så sjukt söt. som en liten "plan-b" för morgondagen.

men sedan på kvällen drar jag till backa för att umgås lite med adam. stackan har varit själv i lägenheten. fast han har tydligen börjat läsa en bok. inte alls likt honom, hmm? kan det vara jag som inspererat honom lite kanske???

btw så tyckte jag att bilden passade in här i detta inlägg för att den säger ingetting! precis som inlägget.

LITEN BIT UR DEN BOTANISKA TRÄDGÅRDEN

2008-07-21 | 21:21:56, Kategori: Foto - Natur, 8 kommentarer
 
 
Under tiden jag jobbade var mor och far på botaniska trädgården här i gbg och tro det eller ej så knäppt min mor ganska fina bilder. självklart har jag redigerat dom lite, men jag tycker att blommorna var så fina.

Ganska komiskt, både jag och sofia sitter som tokar och pillar i våra B-program.

ÄGARE AV ETT DONKAN GLAS..

2008-07-21 | 19:04:15, Kategori: Matilda Gustafsson, 7 kommentarer


Jaa, dåå har jag även gått in i fällan med att ta en plus-meny på donkan. men måste säga att glaset är väldigt snyggt. och jag fick en väldigt snygg färg också - lilla. Men förutom glaset så har det varit en ganska bra måndag endå. fast det enda felet var att jag tog på mig helt fel kläder för dagens värme. men man vet ju ALDRIG. en dag är de regn och skur sedan är solen frame. men jag är endå glaa för jag har mitt glas som kan släcka min törst..

MINNS DUU?

2008-07-20 | 23:56:34, Kategori: Foto - Utomhus, 11 kommentarer


När solen alltid var härlig och när den alltid var framme på dagarna. när man kunde sola varje dag, man kunde gå lätt kläd utan att behöva ta med sig den där extra tröjan. När kosorna gick lösa på ön utan några problem. När gräster var så grönt och havet var så där underbart varmt, Minns du de?? För de gör inte jag, för när kan de ha varit??

Men iaf så blir det sängen snaaart, jobb imorgon. jisses vilket slappt jobb jag haaaar. vet inte om det blir några uppdateringar imorgon för mamma är sur och ni vet jju hur sura mammor är. men God natt på er sötnos.

SELMA

2008-07-20 | 21:02:21, Kategori: Foto - Djur, 17 kommentarer
var på fotohumör men det kan man säga att inte min hund var. varje gång jag tog upp kameran så sprang hon i väg. Hon förstod alltså vad som var på gång, ganska smart hund endå 


BASKADE SÖNDAGAR

2008-07-20 | 19:57:24, Kategori: Matilda Gustafsson, 3 kommentarer
varför varför skall söndagar alltid vara såå sjukt sega? fast jag skall nog inte klaga så mkt. jag som tycker det varit en ganska slapp dag. kroppen är helt trött och sliten, och vi skall inte snacka om ofräsch. ååh jag som ville göra så mycket idag. - cykla till famor med ett par jeans jag vill hon skall laga, - städa rummet. -tvätta lite kanske? Men vad blev det istället? joo Massa timmar framför datorn. fast ibalnd är det gött och inte göra nått.

SMÅ PILL

2008-07-20 | 16:12:52, Kategori: Foto - Detaljer, 13 kommentarer

 

(bilderna har inget med inlägget att göra mer än att dessa är mina "försökskaniner")


Kan säga att det är en ganska skön söndag för jag är väldigt trött och som sagt som jag sagt tidigare så är det väldigt gött att vara hemma. så nu har jag hunnit pilla lite med bloggen, grejat lite menyn och datumet på bloggen.. har även kommit på att jag har ett b-photoshop på datorn som jag försöker att lära mig. eftersom jag inte får tag på något riktigt.. men jag hoppas att detta funkar endå. gäller ju bara att komma in i det. dags för att fortsätta att lekaaa. 

  


HAHAHAH

2008-07-20 | 14:42:12, Kategori: Matilda Gustafsson, 0 kommentarer
måste bara visa min bild på sandra. Är hon inte underbaaaar??? btw gårdagen var jätte lyckad, dock var båda trött och seg. men så är det på lovet, loven tar på krafterna. men iaf vi gjorde god mat och kollade lite film. busade med hunden och vi lärde honom till och med Hii five. han är jätte duktig på det nu. Vi gjordet krocketer med kycklig, så hade vi majskorvar och baugutt till, massa gotti..  Vi åt och åt åt, men vi kände oss värda (fast det tycker man att man alltid gör på ett sommarlov) magarna blev bara tjockare och tjockare.. hahahahah..Tror det blir massa träning i höst för våran del.men de är det värt. TACK SANDRAAA<3 Nuu är jag hemma och här tänker jag stanna tills imon då jag skall jobba igen. hörs senare.

HEJ HOPP!!

2008-07-19 | 23:45:46, Kategori: Vardagligt & Personligt, 3 kommentarer

vart hos sandra hela dagen, kanon kul.. men nu är det dags för oss att sova. snart redo för sängen, sandra duschar och blir ren och fin. hahah. jätte mysig dag berättar mer när jag är hemma. ville bara titta in och säga hej..

Oj glömde och berätta att resan är BOKAD. tro det eller ej. vi bokade den idag. ååh jag är såå glad. flyger på moln. vi åker den 3/8 till Grekland och det blev rohdos sedan borta en vecka.  mitt i staden skall vi bo. längtar såå jag storknar.

Nu är lilla sandrew klar i duschen, god natt på er..
 


HELG

2008-07-18 | 18:56:15, Kategori: Matilda Gustafsson, 4 kommentarer

(Jag och sandra när HP var på marstrand innan skolan slutade)


Nuu bär det av igen för en kväll med adam. Vi skall se elefant, kommer bli såå ball. och sedan på lördag åker jag hem till min sandra och vi skall laga mat och mysa.

var ju hos farmor och käkade mat förut. jisses vilken släkt man har, helt galen men det är kul och skratta gjorde man en del. samtalas ämnerna var allt från matlagning till toapapper. ja ni har ju galet. Maten var iaf jätte god med massa olika kött och till sist blev det hallon och jordgubbspaj. Snacka om smarriga grejer.


ANDAS UT

2008-07-18 | 13:49:02, Kategori: Matilda Gustafsson, 7 kommentarer

Nu är jag hemma och kan andas ut lite längre, har inte varit hemma sen jag åkt till gotland. knappt hunnit att plocka upp min pakning. det är massa buss hit och ditt. men iaf så är jag hemma och kan koppla av i några timmar innan jag skall i väg igen. farmor bjuder fasters familj och min familj på mat. gottgott

Måste bara berätta om igåår när jag träffade sandra. Vilken dag det var så mysigt och roligt. Hade ju inte träffat sandrew sen skolan slutade typ. Lilla sandrew tog med sig sin lilla hund till stan. och vi bestämde oss ganska snabbt för att åka till en lugnare plats en innestaden. Där alla turister och Gotiha cup spelare finns till.  Det blev slottskogen med liten picknik. Vi satt där flera timmar och bara snacka om allt,  Tack Sandra!!! tycker om dig min vään..


På kvällen blev det utgång men innan det var det mat hos mig, allt för att slippa göra själva och slippa kostnaden. Vid halv nio drog vi in till stan för att se ett bandet spela. part of jon heter bandet och ganska okej spelning!


Nu skall jag leta lite resor..
Pusss på er


GOTLAND - RESANS

2008-07-16 | 18:48:21, Kategori: Resor/Upplevelse, 3 kommentarerVet inte riktigt vart jag skall börja
men jag kan säga iaf att jag är hemma och haft en underbar resa i Gotland. vi kom hem vid halv 1 tiden i måndags natt. under nästan hela resan låg man i koma, man viste inte riktigt hur man skulle sitta eller ligga eller vart man skulle ha huvudet. för vad man än gjorde så fanns det inte någon beväm ställning. man blev helt crazy.

båtresorna skall vi inte prata om, så sjukt tråkig båt. ingen rolig shop, inga roliga sitt platser. alla platser såg ut som ett flyplan.. så där kunde man inte heler sova. men på något vis lyckades jag somna på resa. Tror det beror på att jag var så jsukt trött efter att hö kört i 4 timmar. jag berättade ju innan jag åkte att jag skulle köra till Gotland. och det gjorde jag. gick jätte bra, fast det var en del tjöt om att jag hade för hög hastighet. men ursh så tråkigt de är att köra på en lång stäck med bara skog omkring sig och inga bilar. Under hela Gotlands resan har jag nog kört minst 10 h. ganska bra gjort så snart hoppas jag på ett litet körkort.

under resan var det ganska dåligt väder det var bara under resan dit och hem som det var kanon väder. men vi han sola ganska mkt endå. för man kunde gå sommarkläd endå. det var ingen direkt kyla.

Vi åkte till Fårö, om ingen vet vad de är för ö så ligger den längst upp och ingmar bergman ägde större delar av ön. ganska fin ö med bara en Ica och massa skog. stackars barn säger jag. ingen riktigt civilisation. men vad vet jag dom kanske har sina ställen där dom hänger och röker på.. hahaha. vi var också en del i visby (shoppade inget med tankar på grekland resan) vi såg även två kändisar Tomas boström (politiker och har nyss skrivit en bok) och E-type. shit var jätte nära på att gå rakt in i honom.

bilder får ni gå å kolla på min bilddagbok för där finnns det ganska många häärliga bilder. jag skall försöka skriva inlägg så fort jag är hemma,jag är jätte ledsen men det är så mkt nu, jag lovar att bättra mig

Puss på er..

SNABBT INLÄGG

2008-07-09 | 23:41:33, Kategori: Matilda Gustafsson, 11 kommentarer


Nyss hem kommen från Hönö. mycket trevlig kväll med god mat och en stor glass.
Hönö Glasscafé är nog bästa i hela gbg, oj vad god glass dom har. helt kääär i deras glassar. Idag blev det regnbåge, polka och mintchoklad. OJ vilken godbit. Middagen var också en godbit. tack tack gänget..


eftersom detta skall vara ett snabbt inlägg så nu skall jag fatta mig kort. GODNATT !!!

GOTLAND HERE I COME

2008-07-09 | 16:09:08, Kategori: Matilda Gustafsson, 13 kommentarer
Inte långt kvar tills jag skall åka till Höno så jag vill passa på att önska er alla en trevlig helg. för jag tror inte jag kommer hinna att skriva något i kväll eller i morgon. För vi åker ganska tidigt. Fy katteeen.. de är bara att ställa vecka klockan och gå upp.. Fast jag kör ju så det blir ju jag som bestämmer eller? brukar det inte vara så? fast nu har man en båt att passa tyvärr. tre tror jag båten gick . som tur är hoppas jag inte det blir några större stop som glasbruk och andra härligheter som mammor älskar att hitta på under deras semester.

Så bada och sola sjukt  mycket nu varje sol timme skall ni ta vara på.. och sitt inte och vänta på att regnet skall komma.. För det vet vi redan Regnet kommer.. och det kommer att bli en Sommar 07 med regn alla dagar under hela sommarlovet.
 
Nu tackar jag för mig och återkommer nästa vecka.
Gotland häär kommer jaaaag....

INFÖÖR GOTLAND

2008-07-09 | 13:46:20, Kategori: Matilda Gustafsson, 3 kommentarer
De är mycket att göra inför en resa som denna, packa, städa packa lite till, fixa mat osv. skall bli så gött när vi kommer i väg imorgon. jag skall köra ända till Gotland så vi får se om vi kommer att överleva.. Så det blir ca 5 timmar köra bil sedan 3-4 timmar båtresa. Så det gäller att man har laddat med massa musik och böcker och tidningar.
Nått enkelt spel kanske?


hmm bäst jag fortsätter känner jag,  för snart skall jag åka till hönö. för där väntas Grill och mys med Sofia och Karl och Adam.. det ryktas om nyplockade jordgubbar?!

Fortästtaa:
-packa klart .
-ladda över lite ny musik till mobilen.
-städa
-se till att allt är med. 
- grilla

BOHMAN VS GUSTAFSSON

2008-07-09 | 11:56:44, Kategori: Vardagligt & Personligt, 2 kommentarer
helt klart en becka dag i världsklass. det blev mycket snack och skratt .. eftersom vi inte har träffats på minst 10 år så var det underbart att träffa lilla becka. Som jag skrev i förra inlägget så blev det bio för våran del, Jiddra inte med Zhoan. Jag tror det var den sämst filmen jag har sätt, den var överdriven,inte alls rolig och så trode jag att Adam Sandler kunde göra mycket bättre filmer en den där. men vi klarade av den dåliga filmen och dagens slutade bra.. Längtar redan efter att få träffa dig igen..

Tack för igår Becka<3

STORA STADEN

2008-07-07 | 15:46:14, Kategori: Matilda Gustafsson, 14 kommentarer

(haha orka efterfestens loga, men jag orkar inte leta efter orginalet. och jag kände för en liten sommar 07 bild.)

nu åker in till göteborg och kommer bo hos honom tills onsdag hade jag tänkte. har inte pratat med honom om de ennu så vi får se vad han tycker om de förslaget. hehh han skall ju jobba på dagarna. så jag får underhålla mig själv genom:

-becka och lite bio with her,
-bio igen (fast kväll)

så det kommer nog bli en bra tisdag med massa bio och massa BEECKA..

btw skall jag och far åka till mölnlycke för att köpa present till mor. eftersom dom har bröllopsdag imorgon. Konstigt att de är allitd jag som skall följa me doch bestämma vad HAN skall köpa till henne.. när de är födelsedag, eller mors dag eller vad som helst.

BARNDOMSKOMPIS NR 1

2008-07-07 | 13:19:54, Kategori: Nära och kära, 13 kommentarer
Imorgon skall jag träffa min barndomskompis som jag inte träffat på flera år. Fast vi har sätts i skolan i matsalen men det är ju inte samma sak som att sitta ner prata om allt eller ta och gå på bio.
 skall bli såå kul att få träffa dig lilla becka<3

OSCARS NATT

2008-07-07 | 11:18:23, Kategori: Vardagligt & Personligt, 11 kommentarer
Inte ett snack om att det var oscars natt igår. shit vilken natt det var igår, åskarn fans över göteborsg område sååå det stod häärliga till.. (därför var det inlägggs tomt) Eftersom man inte kan sova riktigt när det åskar utanför såå log jag och räknade hur många blixtrar jag såg och jag kom till 10 innan jag började tappa räkningen. och jag överdriver inte nuuu.. jisses vilken natt.

RESE-PANIK

2008-07-06 | 20:14:39, Kategori: Funderingar, 20 kommentarer
panniiik, jag och adam har länge tittat efter den perfta resan med ett billigt med endå bra resa. det är verkligen jätte svårt. först skall man då komma på vart man skall åka, super svårt verkligen.  och jag tror att vi har bestämt oss för Grekland men om vi kanske hittar någon billigare resa kan de ju diskuteras, hheehe men nu är ju dee

Billiga resa vart är duuuu??? Hur länge måste vi vänta för att du skall komma fram..
vet inte huuur många dagar jag har suttit och kollat och kollat på alla olika resebolag. så nu sitter jag är och funderar om det är värt att vänta lite till eller kanske ta en resa nu och få en bra?? vi har hittat en resa med mat ingåenede. men fy sjutton vrf skall den vara dyrare..
så vänta kanske är bäst? Men hur länge skall man vänta?? BRA BOLAG??BJÖÖÖÖRN

2008-07-06 | 16:30:40, Kategori: Matilda Gustafsson, 0 kommentarer
(6m lång rulltårta)

Det blev inte så många inlägg igår men det var ju inte så konstigt eftersom temperaturen var minst 30 grader och det var det sista man ville var att sitta inne när det var så varmt och gott ute.  Det blev en del bad i sjön och förberedande inför kalaset.
 
Partyt var galet kul och det var en del folk och massa mat och grisen fick även ett namn,
Barnen spelade kubb medan vi större drack massa gott och sjöng.. Adam fick den oturen att min galna faster hoppade på honom med att hon och han skulle vara "sång-ledare". Goo som han är hackade han på henne och det blev massa skratta och galna sånger..

det jag inte berättade i förra inlägget var att vi kallade denna fest för en "gris-fest" pappa och grannen hade köpt in en stor gris(inte levande) som vi grillade under dagen.. Grisen var god och den fick till och med ett namn. Björn. fråga mig inte varför.. men Grannen kom med den kommentaren att "hans mamma tyckte sååå"  men det var ganska roligt och en del skämt kom upp under kvällen om den där bjööörn. Allas våran bjöööörnn..

Mamma och grannens fru hade bakat 6 m lång rulltårta.. som fick hedra björn (bilden) med ett par färska blåbär. Nää nu är det nog dags för lite vattenmelon tror jag.. man blir så hungrig när man tänker på rulltårtan.

HAR NI FEST LR?

2008-07-05 | 01:32:09, Kategori: Matilda Gustafsson, 8 kommentarer


japp som rubriken lyder så är det "fest" senare idag. partytältet är redo, maten är hemma. jag har laddat massa go musik och nu jävlar.. det blir asså en sådan där "gatu-party" där alla granar och bekanta och människor i alla åldrar umgås och har kul... men först tror jag att jag behöver lite nattsömn.. vart ganska trött idag och är rätt så sliten.. vet inte riktigt varför men så är det bara. gilla läget. .

pusss på er

VÄNNER GÖR EN SATC

2008-07-04 | 21:02:25, Kategori: Kändislivet, 10 kommentarer
Nu är det äntligen aktuellt med en Vännerfilm. Det har tidigare pratats om att göra en film av serien, men Jennifer Aniston har varit skeptisk till detta. Nu har stjärnorna från serien blivit inspirerade av Sex and the City filmen som blivit en succé världen över.

Vad tror ni om de? kommer dom lyckas lika bra som SATC?? Jag hoppas att dom kommer lyckas. älskar vänner följer fortfarande repriserna på kanal 5.. men det är lite kompiskt att en två lika stora serier gör en "wannabe" grej av den andra serien..

puss på er..

UTMANING

2008-07-04 | 16:49:24, Kategori: Lägenheten, 2 kommentarer
Utmanad av Andrine;
Regler
: Svara på frågorna om dig själv. I slutet av inlägget ger du
den vidare till 5 andra bloggare. Och sedan skriver du en kommentar
hos deras bloggar att de har en utmaning att hämta.

1) Vad gjorde jag för 10 år sedan?
Då var jag 8 år och åkte skridskor som sjutton. var nog de året jag tappade kjolen på dm(distriktsmästerkap)mitt framför domarna. Pinsmat,

2) Vilka 5 saker finns på att-göra-listan idag?
Dagen är snart slut, men tyvärr så finns det inte så mycket att göra idag. städa kanske?!och hjälpa till inför festen.

3) Godis jag gillar?
nästan allt, utan skumgummi och choklad.

4) Vad skulle jag göra om jag blev miljardär?
shoppa allt jag alltid viljat ha som kamera och snygga kläder, sen hade det även blivit resor i massor. då hade jag mått bra

5) Städer / orter jag bott i
Mölnlycke, one and only

alla som vill är utmanade, så kör på..

MÅLNING FRÅN 9:AN

2008-07-04 | 12:51:52, Kategori: Skoltiden, 17 kommentarer


Vi skulle måla av vårat huvud och måla av vad som fanns inutid huvudet. Alltså Något vi tyckte om eller något vi ville göra i framtiden eller vad som helst. var ett så ganska fritt ämne. Jag målade av en flicka som åkte på en sjö i en stor stad.. För det var så mitt liv såg ut. just då. att åka på en is hela dagarna. och de var det jag trode min framtid skulle vara..

OTH-NÖRD

2008-07-04 | 01:15:46, Kategori: One tree hill, 20 kommentarer

(Haley and Jamie och andra bilden är på Nathan och Jamie)

Okej , jag ersäner jag är en oth-nörd men jag älskar bara denna serie såå sjukt mkt. .men
Som alla andra oth-nördar sitter man väntar på den sjätte säsongen skall komma.. gaaash vill bara att man skall kunna se den här och nu. men ursh tänk när Oth kommer vara slut för alltid. Nej ursh så får jag inte tänka.. för då blir jag bara så knäckt..

Säsong 6 kommer inte förens i september. och em pratade om någon strejk? så jag hoppas verkligen inte det blir så att de fördöjer seriens premiär ennu mer. då blir jag tokig.. för ni (som följer oth) kommer ihåg slutet? när lucas sitter där??? ååh vad tror ni kommer hända? vem ringer han?

har du också någon sån här favorit serie som du bara måste ladda ner? eller älskar alla avsnitt och bara vill se mer av serien?BORÅS BÄSTA SIDA

2008-07-03 | 19:30:51, Kategori: Foto - Utomhus, 10 kommentarer

HEMMMMA

2008-07-03 | 18:26:28, Kategori: Vardagligt & Personligt, 2 kommentarer
(borås 08)

Oojaaa. jag är hemma, helt slut efter några timmar på en moppe.. fast det gick endå ganska fort att komma hem. med loite musik i öronen och lite fantasi såå funkar allt. haft en underbar tid i borås med massa sol. Äntligen csäger vi. efter 3 år så kommer solen.. Wee love it.

som sagt är sjukt trött så jag tror det blir ett längre inlägg senare.. måste ta och varva ner lite..
hur har eran vecka varit?? hoppas verkligen ni har tagit varit på solen..

Nu skall jag svara på era kommentarer..
puss på er..