ADAM 25 ÅR DEL II

2014-03-28 | 15:11:00, Kategori: Nära och kära, 0 kommentarer
 
 

ADAM 25 ÅR

2014-03-22 | 17:23:00, Kategori: Nära och kära, 1 kommentarer
 
 
Adam fyllde 25 den 12 mars och den ville jag ju såklart fira. och om vi firade det.. jag hade haft överaskningsfest i tankarna sedan han överskade mig när jag fyllde 20. Så jag började planera och försökte synka så alla var hemma och att huvudpersonen va hemma och inte jobbade. Oj det var en tufft! samt att inte försäga sig. som tur är va han borta mycke och jag var tvungen att plugga mycket. såå jag lyckades!!
jag fixade lokal och bjöd in hans vänner.  men när väll dagen kom så hade jag sagt till honom att han får bestämma vad han vill bli firad. så typ dagen innan bestämde han att han ville ha tårtakalas och käka ute med sina vänner. Så han bestämde sig för att baka tårta och bokade bord. Jag bokade av och lördagen kom. jag sa att jag var tvngen att jobba större delen av dagen och kunde inte riktigt vara med honom då. för min tanke var om jag träffar honom på dagen så är det kört. för jag kan inte ljuga och inte låta bli att skratta.
Under dagen bakade vi tårtor och dekorerade lokalen. När klockan började närma sig 18 började gästerna komma och jag hade frågat hans bror om han kunde hämta honom. så han hämtade honom och satte på han ögonbindel och körde runt lite i närheten. och han var nog ganska överaskad när han kom in i lokalen och alla stod där, och väntade på honom. kvällen blev väldigt lyckad och jag hoppas han var nöjd med sin fest. då han fick lite av allt, tårta, vänner, familj, dans kan inte bli bättre . . .