HÄLSNING FRÅN 2012

2013-09-01 | 14:02:00, Kategori: Matilda Gustafsson, 0 kommentarer
( detta skrev jag september när jag mådde piss över praktiken och måste skriva av mig lite ooch pepp inför framtiden. )
 
Just nu är du i en period som gör att du mår dåligt. mycket val och stor proces som du måste gå igenom. därför vill jag skriva detta till dig som en pepp. som du kan läsa och se att du faktiskt lyckades för det har ju faktsikt gått ett år.
 
Just nu har du så många tankar i huvudet, en panik som ständigt finns där. men hej du lyckades!!! Fokusera på dem bra sakerna och inte på dem dåliga, du mår bara så dåligt av det.
 
Fortsätt träna, Du är grym som har fått in träningen i vardagen. för dig är träningen ett anrum. där du kan andas. Du mår bra när du får träna, Plus att nu har du börjat med konståkningen igen, Veckans bästa höjdpunkt. att åka till ishallen. Veckena går så fort när man har något kul att se fram emot. så släpp inte det..
 
Försök att alltid ha något att se fram emot. det blir lättare att ta vardagen då. Boka en resa över nyår, eller någon mysig helg med vänner. Va med vänner du verkligen mår bra av. Skippa jobbiga situationer bara dem som ger dig något! (glöm inte allt kul du och tove har planerat)
 
Nu börjar det bli aktuell med att du ska gifta dig. försök att hålla din plan. ( gifta dig när du och adam vart tillsammans i 10 år) för då är du 27, det är en bra ålder. Nu måste du satsa på karriär. och låt dig inte övertalas av den luriga adam.
 
Försök att varje gång Adam är hemma. Fånga stunden. för det är den bästa stunden. . . Han är det bästa du har. hitta på saker. stressa inte bara för att han är hemma för stunden. Gör det ni är bra på! Ni mår bra av varandras sällskap, förstör inte det. det är honom du ska gifta dig med!
 
pepp, pepp mera pepp praktikplatsen är bara en start du behöver inte vara bäst. det är denna plats du ska lära dig en del. so what? om du inte fick praktik efteråt, sök en ny utbildning. ( helst marknadsföring, du gillar det)  du har ju tid på dig. Du ska se denna utbildningen som en bonus. och jisses vad du har utvecklas på ett år. du har klarat att stå framför en stor massa och hålla presentation. heja dig!
 
Så vad ska du göra om du inte har jobb?
Jo, söka en ny utbildning, ( om jag känner mig rätt så har jag redan gjort det om det inte känns bra innan sommaren). Åk på språkresa, du blev lite sugen på att åka till new york över sommaren. 2 veckor. Men gör det då? vem stoppar diG? deppa inte ihop du är grym. och glöm inte du måste:
BÖRJA TRO PÅ DIG SJÄLV MATILDA!
om du inte redan gör det. ( men det tvivlar jag på)
 
Längtar redan till att få träffa Matilda 2013!!
 
Ses i Framtiden!!
/  Matilda 2012