FEEL GOOD

2012-01-25 | 08:09:24, Kategori: Dagens feel good, 0 kommentarer


2011 - ÅRET SOM GÅTT

2012-01-02 | 00:24:39, Kategori: Matilda Gustafsson, 0 kommentarer

Det nyår året firades in med en bunt goa personer. avslutade på götaplatsen. Januari var en relativ lugn månad. jag jobbade. Jag fixade min matte b!!! och så påbörjade jag mina nyårslöften. Köpte träningskort och sen bar det av..

Nästa månad är min måndag, februari. i år firade jag med ett "black and white-party" och sen bjöd jag min familj på pannkakstårta.  Tränade massor och firade Alla ♥ dag med skumpa och hallonhjärtan!!

I Mars bar det av till London. Farmor hade fixat en lägenhet där och syrran och jag är inte dem som tackar nej till det. blev en weekend med sightseeing och musikal och såklart shopping. Adam fyllde 22 också och det firades med resturangbesök med vänner. det var denna månadern jag började kolla efter utbildning, super svårt och det tog mycket kraft.

I April kom värmen (halleluja) vi firade det med en grillpremiär ute på kalvsund med gänget. det bjöds på gott käk och spel med massa skratt. kommer ihåg när vi gjorde charader. emma och jag fuskade så galet mycket men oj vad vi skratta. Denna måndaden var även första gången vi var på spa. en hel dag bara avkoppling. Nu började det närma sig sista ansöknings datumet.oj vad jag kämpade med dem. kreativiteten flödade, not.kommer ihåg hur jag satt och kämpade med ett arbetsprov där man skulle göra en lampa. (på papper) svor som en dåre ut den där och tror jag gav upp sådär hundra gånger. Men det blev ju bra tillslut. I år fick jag även super mycket påskgodis, och jag som inte ens äter så mycket godis,  plus att det var i april som mitt mat intresse började gro.

Maj kom och yes nu är det sommar. tillbringde fina helger på kalvsund och fikade på ramberget. Sen var det även gbg varvet som jag och emma kollade in. avslutades med ett försök av grillning. I sommar ska vi klara det! Påbörjade även projeket "försöka-odla-mitt-egna-växthus-inne-projektet" och det tycker jag att jag lyckades ganska bra med. det var även i maj som vi bokade vår USA-tour.

Juni kom och det innebar min efterlängtade semster. närmare bestämt 5 1/2 veckor. Sen var det även dags för den traditionella midsommarfesten. i Juni firade jag och Adam 4 år tillsammans.

I juli var jag med om den häftigaste resan. Jag och adam åkte till USA för att bila i californien. allt i från att flyga över grand canyon till shopping på alla malls till att bila längst kusten, att se sjölejon vid vägen. vara barn på nytt på Universial studios. se hollywood skylten och massa mer... Sen när vi kom hem var inte semstern slut utan då hittade vi på grejer här hemma som åka till tylösand, campa på västkusten, hänga ute på kalvsund.. jag och emma fick roxettebiljetter av en snäll dam. vilken månad!!

Nu började jag jobba igen, tidiga morgonar och cyklade även till hjalmar. det var även denna månaderna jag fick veta att jag kom in på min utbildning. vi hängde på way out west utan att behöva betala ett öre. fick även bästa (sitt) platserna när kenye west spelade..

jag började skolan efter två år. beer pong, AS, fotbollstunering, indianer är en del av alla grejer vi pysslar med..

Jag har fortfarande inte laddat kameran efter USA-resan. så nu oktober och framåt är det bara instagram som gäller. och det funkar fint. jag blir helt galet sjuk också, i en hel vecka. jag konstanter även att de är dyrt att vara sjuk också. vi påbörjar även "mäss" projektet där vi ska pitch ett monter förslag som ska finnas på kunskap och framtids mässan. det är även denna månaden som man blev helt fasti Wordfued.

Bilden får tala för sig själv. det var väldigt mycket på gång. Kunskap och framtidsmässan. och jag var i gruppen marknadsföring. det slutade med ett tivoli-tema. där vi skulle ha onepice och clownnäsa. och stå utan för mässa och dela ut popcorn med tivoli musik. HEPP HEPP det var även denna månaden som jag provjobbade i en butik. plus att vi blev med bil. Bra måndad :)

Sista månaden på året och kan inte rikigt fatta att det är jul. allt går så fort men jag börjar månaden på årets andra spa vistelse. plus årets första julbord. december var det mycket i skolan. arbetade mycket med mitt skarpa projekt och längtade efter lovet.

 


Avslutningsvis kan jag säga att 2011 har varit ettriktigt bra år. mycket som har hänt och känns som jag har glömt hälften.men nu ser jag fram emot nästa år och se vad detta år har att erbjuda!!

 

 

GOTT NYTT ÅR!


JULAFTON 2011

2012-01-01 | 18:39:48, Kategori: Foto - Vardagligt, 0 kommentarer