MONTEREY III

2011-07-29 | 12:51:00, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer

 

Next stop. Los Angeles


MONTEREY II

2011-07-27 | 15:54:00, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer

innan vi åkte till USA köpte vi en turistbok om californien. Jag hade sätt en plats med ett vattenfall som jag tänkte kunde vara kul att se. så vi åkte ditt. Vi pakerade och började gå. Så kommer vi till ett ställe som man ser att folk har genat. det står en skylt där. " do not enter" ärsh tänkte vi. vi gör det. haha det skulle vi inte gjort. Vi går och går, plus att det är såå varmt. Vi går och vet itne riktigt vad vi har för mål. när vi kommer fram till det jag trode var ett vattenfall. var ett utsiktplats över en dal. Fasiken tänkte ja, vattenfallet då? snopet gick vi tillbaka. när vi går tillbaka ser vi där vi har genat att om vi inte hade gjort det hade vi sätt den riktigta vägen till vattenfallet. Hahah där fick vi skit för att vi genade.


MONTEREY

2011-07-26 | 12:50:00, Kategori: Resor/Upplevelse, 1 kommentarer

Nu började resan mot dem andra städerna.. Vi fick vår bil på flyget. oj vad vi tyckte om den. en bil man bara drömmer om här hemma. en bil som man aldrig kommer ha råd med själv.

Monterey var det första stopet. Där tog vi en runda i 17 miles. En tur där man åker och få sen en underbar miljö. Fick även se sälar denna dag. Hotellet var mysigt och hade en super skön säng! haha


SAN FRANCISCO III

2011-07-25 | 12:14:00, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer

Sista dagen i SF blev en tur till golden gate bron. När vi kliver av bussen. vad ser vi inte då till vår stora besvikelse. DIMMAN.. Fasiken.

Vi satt där och roade oss en stund ihopp om att dimman skulle försvinna..

efter en stund gav vi upp. vi åkte in till stan och gick i chania town. Världens största . Jätte mycket kineser och dem hade helt otrolig matkultur. Om man ville kunde man köpa levande grodor eller skölpaddor. inget som lockade min smak direkt..

Kvällen avslutades med ett bio besök. Large coke och large popcorn. Oh herre!!


SAN FRANCISCO II

2011-07-23 | 11:57:00, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer

hittade ett fruktstånd med frukter som var dubbel så stora som vi har i sverige.

Shopping var underbar i  SF. forever 21, levis store, Westfield, urban outfitts, H&M. från SF fick jag med mig ett par jeans och några kläningar.

cheesecake factory I lööve it.. hittade detta ställe här i SF. kedjan finns i dem flesta stor städer. Vi käkade nog det på varje stop. Super gott!!
I´m löve it ..

SAN FRANCISCO I

2011-07-22 | 12:05:00, Kategori: Resor/Upplevelse, 1 kommentarer

Klockan 6.45 Måndagen den 4 juli gick planet från Landvetter till London, heatrow. Där stannade vi i ca 2 timmar. hann käka lite frukost. Bannanapancakes och sandwitch.

När vi kom fram utforskade vi stan. Vi gick upp och ner för alla backar. Helt otroligt vad höga dem är. Man förstår det inte riktigt när man inte sätt det på rikigt. San francisco är en fin stad. Vi borde väldigt centralt. hade nära till shopping och cabel line.

När vi Landade i USA var det den 4 juli. Deras Nationaldag. Det firas med folkfest och fyrvärkerier på kvällen.

Nere vid hamnen var det musik. ett band spelade massa micheal jacksson låtar. stod där och njöt och såg alla glada som dansade och firade.

Människorna var klädda med USA´s flagga. det kunde vara en stor mössa eller en stickad tröja eller målad usa flagga i ansiktet.

HAPPY 4!

 

 


HEMMA

2011-07-21 | 00:15:36, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer

 

Hemma efter vår USA TOUR.

SAN FRANCISCO - MONTEREY - SAN SAMON - LOS ANGELES - LAS VEGAS - SAN DIEGO - LOS ANGELES


I VÅR CAB LÄNGST KUSTEN

2011-07-07 | 21:59:24, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer
Hello Sweden!! Just nu sitter vi i vår bil längst USA kust!!! Hur underbart som helst. Idag gick vi upp vid 8. Vi var tvugna att hämta bilen vid flygplatsen. Men när vi väll kommer ditt och får se bilen så vet jag en som blev som ett litet barn igen. Men bilen är underbar , silvrig Cab.. Det är så häfftigt att åka längst kusten. Höga berg och människor som surfar. Och nu är det sol!!!! Vi åt precis på burget King. Vem tror ni inte gör bort sig totalt? Jo jag. Först in på toan. Helt plötsligt öppnas dörren och en man står där. Oh My god säger han och som tur är va min byxor på. När jag kommer ut ser jag att jag var innepå herrarnas. Det var bara att springa in hämta adam och köra iväg snabbt som sjutton!! Nu är vi i snart i monterey!! Där ska vi sova en natt. Vi ska även åka 17 miles.det är en välkänd turist väg som Adam vill se.. Ha det bra så länge!! USA hälsar!!

SAN FRANCSICO

2011-07-06 | 19:34:58, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer
hej sverige!! just nu star jag i en appel store och snor lite internet. VI har det jatte bra har borta. Fint vader, dock kallt pa kvallarna. vi var med och firade 4 juli i mandags. hur kul som helst. massor med folk och sma band som spelade.
Igar gick vi runt har i san francisco. och shoppade galet mkt. jag hittade ett par jeans, shorts, klaning. etc.. idag ska vi kolla golden gate bron. spannnande.. vi far se om vi hittar dit. det ar ganska langt ifran city. vi bor jatte centralt. och kunde inte fatt ett battre rum. akte aven deras cabel line .. mysigt.. men shit vilka backar dem har har i san francisco.. galet..
imorgon aker vi mot nasta stop. dar vi ska sova en natt.
Vi har aven kopt lite sjukt roliga upplevelser.. Typ univerials studios , sea world i san diego. OCH helikopter tur over gran canyon. Skall bli huuur spannande som helst..
nu maste jag ga vidare. ut i solen.
adam halsar och star just nu och tittar pa en ipad 2. vem vet kaskne vi tar med en hem
Ha det bra sa lange.

USA

2011-07-04 | 09:46:00, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer


RABARBERPAJ OCH GRILL

2011-07-03 | 15:57:18, Kategori: Foto - Vardagligt, 0 kommentarer


MIDSOMMAR 2011 II

2011-07-01 | 23:20:36, Kategori: Resor/Upplevelse, 0 kommentarer


MIDSOMMAR 2011 I

2011-07-01 | 12:36:09, Kategori: Resor/Upplevelse, 1 kommentarer