MIN SÖNDAG

2011-02-20 | 18:13:53, Kategori: Foto - Vardagligt, 1 kommentarerJag låter bilderna tala för sig själva.. Men jag kan berätta lite i alla fall :)
Så till frulle käkade jag och johanna (blev utgång igår och det ledde till en sänggäst) Våfflor och te. Så sjukt gott och säkert den bästa "dagen - efter - mat" ever. Vi kollade på vårt älskade Couger town, i massa timmar. Sen åkte johanna hem och jag gick ut på en skön lång promenad upp mot ramberget. Kameran och mitt stoooora objektiv fick hänga på!! Härlig sol och det var underbart att vara ute. jag knäppte lite kort men solen var mest i vägen tyvärr..

Seeen gick jag till affären köpte mig vindruvor och dagens mat.. Så nu ska jag fixa lite käk och sätta mig läsa min efterlängtade bok...


 

 

 

 


FRANSKA

2011-02-17 | 19:06:20, Kategori: Foto - Vardagligt, 0 kommentarer

Franska är fint. Fin inredning, god mat, där kan jag sitta i flera timmar.. idag har jag fikat gånger 2. Först morgonfika med johanna och sen kvällsfika med emma.. Där emellan träning såklart!! En riktigt bra dag!!!

 


BLOMSPRÅKET

2011-02-16 | 22:20:53, Kategori: Foto - Natur, 1 kommentarer


Vet ni vad fem rosor betyder i "blom-språket"?

"Jag älskar dig Matilda Gustafsson"


I adams blom språk!!

ALLA ♥ DAG

2011-02-15 | 21:55:34, Kategori: Foto - Vardagligt, 0 kommentarer


Åh min alla dag blev sådär alldeles perfekt.. (förutom att jag jobbade hela dagen) När jag kom hem bjöds det på middag och rosor,  Champange till middagen.. Och sedan låg vi i sängen och gjorde absolut ingetting. Kärlek

Älskar dig


MIN FÖDELSEDAG DEL 2

2011-02-08 | 21:48:03, Kategori: Matilda Gustafsson, 0 kommentarer


Resten av dagen var också lyckad!! Hade en "black and white" kväll. Så till middag såklart black and white och potatisgratäng. Supergott!!! sedan hade jag gjort en tårta med choklad och vitchokladmouse.. Under kvällen spelade vi spelet Move. (en ny grej för playstation, lite som eye toy) Skit kul. Körde lag, alla var helt tokiga. snacka om tävingsinriktade kompisar. Vi hann även med charader, killarna mot tjejerna.. ( snyggast lagfoto, sista kortet) tjejerna vann såklart!! höhöö ..

Sedan vinglade vi iväg till trädgårn. Smsbiljett + gästlisa = awesome!!!!! roligaste utgången på länge..  hemma igen vid halv fyra. lagom pigg på släktkalaset dagen efter! men det var de värt..

Tack kompisar för att ni gjorde min kväll!

"It Don't Matter If You're
Black Or White "

5 FEBRUARI

2011-02-08 | 11:06:00, Kategori: Matilda Gustafsson, 0 kommentarer


MIN FÖDELSEDAG DEL 1

2011-02-07 | 00:29:22, Kategori: Matilda Gustafsson, 0 kommentarer

shit vilken dag det var i lördags, fullspäckad är bara förnamnet!! först uppvakning på sängen med vit chokladfondue och färska frukter.. såå himla goott!! Sedan iväg fira det andra födelsedagsbarnet!! Snabbt hem fixa pannkakstårta. sen kom min familj och tillsammans käkade vi pannkakstårta och spelade move. Så ball!!

Av adam fick jag One piece, han tycker att jag alltid klagar på att jag fryser. (huum konstigt sverige är ett kallt land) Sedan fick jag även ett presentkort på hagabadet, goott!! ( också bara för att han ska slippa massera, den fisen) Av mina päron fick jag ett..... Nytt obbe!! hahah ett objektiv!! nu ska det fotas och utvecklas!!!

Resten av kvällen kommer i ett annat inlägg!!

INGEN VANLIG DAG!!

2011-02-05 | 15:55:11, Kategori: Matilda Gustafsson, 3 kommentarer


Min dag, 21 år!