FÖRSTA ADVENT

2010-11-30 | 22:46:13, Kategori: Övrigt, 0 kommentarer


Första advent var det i söndags och imorgon är det redan första december! Sjukt!!! idag har jag jobbat och handlat!! haha bra dag. har även fått upp london bilderna på fejan! såå snart kommer dem hit! Denna veckan består enbart av jobb och lite lite mys till helgen!!!

hej hopp!

BATH

2010-11-27 | 16:36:00, Kategori: Lägenheten, 0 kommentarer


För ett tag sedan köpte jag dessa bokstäver. som jag placerad i badrumet! Hur bra som helst!!!

LONDON

2010-11-25 | 12:49:00, Kategori: Resor/Upplevelse, 1 kommentarerNu när ni läser detta har vi precis landat i london. och kanske helt vilse!!!! Men det är lite charmen med att resa, Utforska och hitta nya platser. Vi är borta i 5 dagar. och jag ska dra med adam på massa shopping och en musikal. Ååh lovely!!! Hörs när jag kommer hem!!!

DAG 3: Mina föräldrar

2010-11-24 | 15:31:00, Kategori: Vardagligt & Personligt, 0 kommentarer

Hela familjen under vår första utlandsresa 2010

Min föräldrar: Mamma anna, och pappa sture. Världens snällaste päron! under min uppväxkt är det dem som alltid ställt upp med körning till alla ishallar. Hejat på alla tävlingar. sytt dräkter till uppvisnigar. och satt på miljoner paljetter som jag vet att mamma älskar (not) Men det är så föräldrar ska vara, ställa upp och stötta sina barn. Bättre uppväxkt och päron kunde jag inte fått!!

SHE GOT THE LOOK

2010-11-23 | 20:00:00, Kategori: Foto - Natur, 0 kommentarer


LISEBERG

2010-11-23 | 12:44:00, Kategori: Foto - Utomhus, 0 kommentarer

Liseberg är fin..

MÅNDAG

2010-11-22 | 19:18:00, Kategori: Vardagligt & Personligt, 0 kommentarer

idag är jag ledig! =)
Idag började även det stora "byta-golv-prjektet". Så jag har kollat på när killarna lägger golv! Riktigt duktiga. Så jag har varit deras "mat-slav" Gjort middag, fixat deras tre fika. Hallen blev precis klart. Super snyggt! längtar tills jag får ställa tillbaka allt i sin vanliga ordning.

Så idag har jag suttit framför min mac (har tagit över adams) och pilat och skrivit lite. Jag fixade även så jag kan redigera alla mina bilder i camera raw. I love it! Hur mkt lättare och snyggare!

Just de ja, jag har även fixat med granris på balkong! snyggast balkong i hela området! Woohoo!

DAG 2: Min första kärlek

2010-11-22 | 12:49:49, Kategori: Vardagligt & Personligt, 1 kommentarer

När jag hör meningen " min första kärlek" så är det första jag tänker på är adam. Min bästavän, sambo och pojkvän! Killen som har funnits i mitt liv i snart 3 1/2 år. Och som jag fortfarande är helt tokig i. jag får fortfarande det lilla suget i magen när jag vet att han kommer innanför dörren. och ler sådär tokigt fåningt när han kollar på mig. Eller blir glad så fort jag är i hans närvaro. Det är den killen som är min första kärlek. Han som jag har delat många minnen med. 1 thailandresa, 3 stockholmsresor, 2 köpenhamnsresor, 2 greklandsresor och snart en londonresa! nu även bor tillsammans med! Att få vakna upp med honom är det bästa jag vet, plus att retas lite med honom. som jag vet att han hatar så otroligt mycket. men det gör ju honom till killen jag gillar!

det är killen som vet hur man får mig glad och gör allt för att få mig skratta. det är killen som kallar mig pudding istället för mitt namn. det är killen jag älskar!

Jag älskar dig

LILLA FRÖKEN FRÄKEN

2010-11-21 | 19:30:14, Kategori: Foto - Människor, 0 kommentarerNär hon inte gör någon konstig pose, eller peace fingrar så är hon väldigt söt, min lilla lilla syrra!!

FRANSKA OCH LISE

2010-11-20 | 17:41:41, Kategori: Vardagligt & Personligt, 0 kommentarer


TJooho Helg!

Fast jag jobbar hela helgen så det är ingen rolig helg:( Sen har det ju kommit snö till göteborg, ursh vad ledsen jag blir. Tycker inte om snö. fast det finns två saker som är bra när det finns snö. 1. PULKA såklart!! lite pulkåkning och sen in och dricka varm choklad. mums!! 2. Jul på liseberg. hur mysigt är det inte att gå inne på liseberg när alla ljusen är tända och äta brända mandlar och snön ligger på marken. Ååh såå mysigt!  Jag var faktisk inne på liseberg förra helgen och det blir inte sista gången i år. Var där med vännen J. sedan gick  Vi  och fikade på vårt stamis hak. Bra bra kväll!

DAG 1: Om mig

2010-11-18 | 21:33:10, Kategori: Vardagligt & Personligt, 4 kommentarer


5 februari 1990 föddes jag, Matilda Anna Gustafsson. född och uppvuxen i ml. med min mamma och pappa och min två yngre syskon. mandisen och Philleponkan som jag kallar dem. levde ett helt normalt liv tills jag blev tre, då min mamma tyckte att någon gång måste man lära sig att åka skridskor. och sen dagen är jag fast. jag var aktiv åkar i 15 år och konståkning är/var mitt liv. Mitt liv, min passion, min glädje & min personlighet. jag har varit med om otroligt mycket och lärt mig så mycket på vägen. utan konståkining hade jag aldrig varit den jag är idag. Målinriktad, fokuserad,  stark vilja..

Jag har några svenska mästerskap med mig i mitt baggage. och det är jag så otroligt glad och stålt över att jag fått vara med om. Och alla andra tusen uppvisningar, tävlingar osv. som man kan se tillbaka och små le. Men som sagt under den största delen av mitt liv så har ishallen varit mitt (andra) hem. alltid träning till sent på kvällarna, alltid upptagen på helgerna osv. osv. Så mycket bråk och tjafs ( så som en tonåring egentligen ska va) har det inte riktigt funnits tid till.

2006 började jag handel och administartions på gymnasiet.. nu när jag tänker tillbaka så gjorde jag ett riktigt bra gymnasieval. jag valde en linje jag var bra på, fick bra vänner och hade otroligt bra lärare. det var tre riktiga bra år. Jag fick lära mig att starta ett egetet företag, lite turism, testa på att jobba i butik. Hade praktik i ett cafe i trean och det är där jag jobbar idag, som fast anställd. trivs jätte bra och är huur glad som helst att jag har ett jobb.

2007 träffade jag min stora kärlek. och jag tror utan honom hade jag inte heller varit den spralliga tjejen. I sommras blev vi sambos och det är underbart. Vi flyttade in i vår drömlägenhet, som vi storm trivs i. jag har fattat tycke för inredning och det kliar i fingrarna varje gång jag går förbi en inredningsbutik. och jag älskar att sitta och kolla hur alla andra har inrätt sin lya. och då och då drömma sig bort till sin egna villa. 

30 DAGAR

2010-11-17 | 23:03:07, Kategori: Vardagligt & Personligt, 1 kommentarer
Tänkte testa på något helt crazy. En lista att få inspiration från i trettio dagar. tänkte att det kanske skulle vara bra för mig att få igång mitt bloggande. att få fram lite texter och inte bara massa bilder.. vet inte alls om jag kommer klara av detta men jag ska ge mig tusan på att göra det. uuhhh, liiiite läskigt !!!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14
– Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

FIGURSKATING

2010-11-02 | 15:24:00, Kategori: Konståkning, 1 kommentarerååh nu vill jag bara åka!


WILMA

2010-11-01 | 15:01:00, Kategori: Foto - Djur, 0 kommentarerSånhär liten plutt är hon verkligen inte längre.. I helgen har jag hälsat på wilma och co. Busig och vild är bara förnamnet. men det hör väll till som valp. kan inte ligga still en sekund. Lilla wilmis, sötast i världen..