SOFIA DEL 3

2009-07-31 | 14:45:32, Kategori: Foto - Människor, 3 kommentarer


Min fina vän Sofia ...
Foto: Jag

FULL FRYS

2009-07-31 | 10:37:30, Kategori: Vardagligt & Personligt, 2 kommentarer

Såhär kan de se ut en vanlig dag efter jobbet, Två påsar full proppade med bullar och bröd. Smaskigt! Snacka om frysen blir full ganska fort. tycker både om mitt jobb och hatar det samtidigt. Att man får ta med sig bullar och bröd är ju de bästa men sedan att man blir tjock av att man har käckat för mycket onyttigheter är ju de sämsta!HAhaha, borde igentligen inte klaga att jag får gratis bullar, men Man kan säga att mitt jobb är riskfyllt!

Höhö lite smygreklam för mitt jobb !!

THE PROPOSAL

2009-07-30 | 12:58:05, Kategori: Läst,hört & sätt, 7 kommentarer

Bio igen. fast denna gång med Jeanine och Adam, Tjejerna hade makten om vilken film vi skulle se och vi valde en typiskt tjejfilm. Men de visade sig att adam hade lika roligt som oss tjejer! Filmen handlade om:

Margaret Tate  är en tuff chef som ingen rår på. Eftersom hon är från Kanada kommer myndigheterna henne på spåren, och hon måste deporteras tillbaka till sitt hemland. Enda lösningen på problemet är att hon gifter sig, och eftersom hennes assistent  finns nära till hands, råkar det bli honom. Det nyblivna paret utsätts för många prövningar, bland annat ett besök hos assistentens familj i Alaska. Men till slut börjar äkta känslor att dyka upp...

Otroligt grym film, kolla Trailer så förstå ni kanske var jag menar!
Värd film att se!

SOFIA DEL 2

2009-07-30 | 12:48:19, Kategori: Foto - Människor, 2 kommentarer

Modell: Sofia Bergden
Foto: Jag

GULT MOT RÖTT

2009-07-30 | 10:34:45, Kategori: , 6 kommentarer
Woho en kändis och en latmask fick jag fottat!
I lördags var det fotbollsmatch, A-laget mot Old boysen.. en match som åter kommer varje år. ( detta var min tredje match som jag har sätt) tänk er män i 40-60 års ålder som splear mot friska och snabba ungdomar. En väldigt rolig match och i år var A-laget snäbbet vasare, 5-1 tror jag det slutade till A-laget. Hahah. fast jagtycker de är strongt jobbat av gamlingarna! 

Vet ni vilken kändisen jag menar på sista bilden???  Han Kämpade på bra, fast jag såg honom inte så mycket på plan, Harald Treutiger.. Han har nämligen sommarstuga på kalvsund och brukar vara där på sommaren. passar då på att sparka lite boll..

Latmask och latmask, bilen är tagen precis innan matchen skulle börja, men endå de är då man ska värma upp!

KONSERT PÅ LISEBERG

2009-07-29 | 21:37:54, Kategori: Vardagligt & Personligt, 3 kommentarer

Idag var det Lisebergs - dags igen!
Daniel Lemma spelade och det var jätte mysig! En grym artist men hur skön röst som helst... Go musik " If I used to love me" tror det är den störst och endå låt man förknippar med lemma, ialla fall jag! Jag tycker de är jätte mysigt att åka till liseberg och lyssna på artister! Kostar inte lika mkt som en vanlig konsert och det är ju lika bra som en konsert! hahaha..
de brukar vara bra artister där också, Timbuktu, Tingsek, Lotta på liseberg, m.m

.. Liseberg kan vara bra ibland!

FOTOSESSION MED SOFIA

2009-07-29 | 12:18:09, Kategori: Foto - Människor, 1 kommentarer

Foto: Matilda Gustafsson
Modell: Sofia bergden

Första bilden från i söndags då jag var ute på hönö hos sofia och karl!
eftersom killarna är nördar och sitter och spelar tv-spel hela tiden, så gick vi ut och fotade. Vi tänkte klippor, hav och vacker utsikt. men vi glömde blåsten.. jäklar va de blåste, de snygga frillerna vi gjorde försvann. men vi fick ju nästan till "carola-looken!" alltså foto med fläkt och hår som inte ligger stilla. haha men kul hade vi endå.. Ingen av oss kan vara riktigt seriösa och tillslut så spårade allt ute. ( man kan inte göra en seriös fotosession med håret som inte ligger stilla) vi gjorde hoppkort, gjorde massa fula minner etc etc..  

... men jag tycker sofia är supersnygg!

SOMETHING FROM NOTHING

2009-07-29 | 11:46:07, Kategori: Foto - Natur, 1 kommentarerTRE MATILDOR!

2009-07-28 | 12:26:29, Kategori: Matilda Gustafsson, 2 kommentarer

UNDERBARA HELG!

2009-07-27 | 18:44:33, Kategori: Vardagligt & Personligt, 1 kommentarer
Nu har jag varit på kalvsund i 4 dagar  (och njutit) kameran har varit med överallt, Massor med bilder som jag vill lägga upp.. det dumaste är  att kameran är kvar ute på ön, så idag blir det inga bilder.. No picture!! Under min kalvsunds helg har jag bara njutit, lite som jag haft min mini semster på 4 dagar. har jobbat varje helg och nästan alla dagar, sedan min student.. så det var skönt med lite ledighet. Jag har seglat för första gången, ( och inte sista) jag har kollat på fotbolls match, myst, lekt med små barn, umgås med släkt och vänner. Så underbart, älskar att vara ute på kalvusnd. En helt annan känsla än att bara vara hemma.

Fast idag var det tillbaka till verkligheten.. Kom nyss hem från jobbet och är jätte sliten.. har käkat ett winnerbröd så vem vet så kanske jag piggnar till!! - knappast!

EN DAG LEDIG!

2009-07-23 | 18:11:52, Kategori: Vardagligt & Personligt, 9 kommentarer
Ledighet= ingen bloggning!
Är ute på kalvsund och är ledig, fri, njuter m.m.  Vädret är sämre en vanligt och jag hatar svensk sommar. Adam har suttit och pusslat nästan hela dagen.. jag tröttnade redan efter 5 min. inget tålamod för fem öre! Igår var jag och adam på liseberg och såg Tingsek, sjukt skön artist. Synd bara att det jäkla regnet var där under hela kvällen. dygsur när man kom hem. hade med mig kamera och fick till lite bilder. riktigt roligt att fota människor när dem inte vet om att man fotar dem. 

... nu säger adam att han är pusselkungen, never !! klara pusslet först sedan kan vi snacka vem som är kung!

REGN I GÖTEBORG

2009-07-21 | 14:17:05, Kategori: Vardagligt & Personligt, 31 kommentarer

Det var ingen som missade att det regnade igår va?
Sjuttsingen va det regnade, ialla fall här i göteborg. trode jag skulle få vara med om en åh en annan översvämning.. Idag har regnet lagt sig medans blåsten har kommit fram. man tror nästan att man är ute i en storm eller varför inte orkan. haha ska snart sätta mig på buss, hoppas klarar av att stå på fötterna..

Idag har jag även jobbat, fick ett gott pass 7- 13.30. Förutom att jag är frukatnsvärt trött så går jag runt med världens jobbigaste huvudvärk. jag dricker, äter tabletter men den vill inte försvinna.. tror jag behöver lite sömn! höhö..

.. Buss -time!

LOVE STORY

2009-07-20 | 22:03:43, Kategori: Foto - Natur, 13 kommentarer

JAG ÄLSKAR DIG

2009-07-20 | 15:01:15, Kategori: Nära och kära, 19 kommentarer

TÄVLINGSDAGS

2009-07-20 | 11:52:54, Kategori: Lägenheten, 15 kommentarer

Täänk er en sommardag, med korta jeanshorts gladiator skor och solbrillerna påå plus ett av dessa linnen.. Kan det bli bättre?? Jag är med och tävlar hos denna tjej om ett valfritt linne.. Åh jag hoppas att jag vinner så att jag kan genomföra min kanon sommardag,.. håller vi tummarna allihoppa!

Va med och tävla du med, superlätt!

AMANDA GUSTAFSSON

2009-07-19 | 21:37:11, Kategori: Foto - Människor, 14 kommentarer

trött, tröttare, tröttast
Varför jag inte valt att skriva nått under mina bilder är för att jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag är trött. jobbat hela veckan, lr man kan säga hela sommar hittils. tog en liten snabb fotorunda med min syster i torsdags, trots att vi ständigt är fiender så fick jag ett par bilder som hon ser rikigt söt ut på faktiskt, ( stolt syster)
.. så här ser ni Amanda Gustafsson, min syster!

THE FINAL CUNTDOWN

2009-07-19 | 16:11:48, Kategori: Konståkning, 13 kommentarer

Invigningsuppvisning för VM i teamåkning 05

SEVEN TRUTH´S

2009-07-18 | 22:34:18, Kategori: , 10 kommentarerTänkte skriva 7 saker ni kanske inte visste om mig-

Vissa kanske redan vet, och andra inte. Jag har gått runt i flera veckor (månader) tänkt och tänkt och ansträngt mig, Hoppas det blev nått bra!!

1. Svenskmästare i teamåkning 4 gånger!
En ganska tråkig med cool sak ni inte visste, Jag har  vunnit 4 st SM GULD  i teamåkning, jag tycker de är en ganska stor grej och det är inte alla människor som har 4 stycken svenskamästerskaps guld som ligger hemma och dammar på sin hylla,

2.  Sax i ryggen
När jag var liten brukar vi vara hos min farmor på sommarna ( hon bor ganska nära och bjöd alltid på mat) bara för att föräldrarna jobbade.. En dag så satt jag, min syster och bror och pysslade, farmor var inte hemma vid den tidpunkten. Min bror satt bakom mig och helt plötsligt skulle jag luta mig bakåt, och där satt han med en sax. jag kommer inte riktigt ihåg smärtan men jag vet att blodet aldrig slutade rinna.. Ingen var hemma, ringde alla jag kunde tillsut kom pappa och vi åkte till sjukhuset, jag slapp sy men saxen hade kommit långt in i ryggen,och dem sa att jag hade haft tur! samtidigt som jag var hos doktor hade min bror "rymt" bara för att han var så ledsen för att han hade skadat mig, morfar hittade honom gråtande på en sten.

3. Mörkrädd
Jag är otroligt mörkrädd och allt annat som händer och sker på nätterna. Jag kan inte ens gå i min egna källare när det är kväll, utan dåå springer jag upp och får paniiik.. Jag är inte rädd för mörkret utan det som kan hända i mörkret. tycker det är lite läskigt! Så därför är jag även väldigt lätt skrämd och det kan mina vänner intyga om! (skräck filmer är ingen hitt)

4. Choklad
Jag tycker inte om choklad och spec inte mörkchoklad.. Dåå blir det för tok för mycket. Vissa av marabous sortiment fungerar men  choklad är inte den första "godissorten"  jag tänker på när jag ska köpa godis.

5. Jag älskar "tema-musik!
Med tema musik menar jag typ sommar, jul, disney låtar.. Jag kan sitta åh lyssna hur länge som helst,  alla dessa är såå underbara åh dem är så bra. bästa är att man spelar dem någon gång om året tills man tröttnar. sedan går det ett år och då är dem lika bra igen.

6. Telefon vana
När jag har pratat i telefon (hemmatelefonen) Såå måste jag trycka på "lägga på - knappen " minst 8 gånger för att vara riktigt säker på att jag har lagt på. jag gör det varje gång, annars blir jag orolig ifall jag gjort fel.

7. Inget tålamod!
jag har knappt något tålamod, om jag börjar med något så vill jag att det ska bli klart i samma sekund som jag börjar på  det. Så att fiska elller, pussla, eller pyssla är ingetting för mig..Det ska gå fort, lätt och smidigt!.

Någon som också har konstiga vanor, fobier eller bara allmänt roliga saker för sig ibland? - Gör då en sådan här lista och dela med dig av dina konstigheter. (7 är ett måste)

LÖRDAG

2009-07-18 | 17:08:26, Kategori: Dagens feel good, 13 kommentarer

Österrike 06

Kläder:
Rött line med mjuiksbyxor!!
Smink: -
Frisyr: toffs,

Läsning: en blogg, flera bloggar
Låt: Will you be there - Michael Jackson
Mat: tog en räkbomb på jobbet,

Vill ha: ett jobb, en låång / häärlig resa till ett varmt ställe, en lägenhet och massa pengar..
Favorit:  Musiken i mina högtalare<3
Köp: just nu är jag inne i en spara period!

Att göra: Ingetting och det är såå förbaskat härligt!
Roligaste: Att jag och jeanine bokat resa
Tråkigaste: Att det är två månader kvar!

THE WAY YOU MAKE ME FEEL

2009-07-17 | 15:06:25, Kategori: Foto - Människor, 10 kommentarer

LONDON BABY

2009-07-17 | 00:08:09, Kategori: Resor/Upplevelse, 7 kommentarer
London nästa!
I denna sekund är en resa bokad, fatta att jag är huuur glad som helst
Jag och Jeanine ska resa till London i september och jag är sååå taggad och glad för att detta ska ske såå jag vet inte vad jag ska ta vägen. Vill inte gå lägga mig, vill bara vara kvar och prata med Jeanine om vår resa..

...WooooohhooooO!

HOLD ON

2009-07-16 | 17:27:07, Kategori: Foto - Människor, 7 kommentarer


Modell: Amanda
Foto:Jag

TVÅ FAVORITER

2009-07-16 | 15:07:04, Kategori: Foto - Detaljer, 1 kommentarer


STUDENT DEL 4

2009-07-16 | 11:36:56, Kategori: Studenten/bal 09, 7 kommentarer

LADY IN PINK

2009-07-15 | 20:46:42, Kategori: Foto - Natur, 13 kommentarer
TISDAGSKLUBBEN

2009-07-15 | 16:43:56, Kategori: Vardagligt & Personligt, 9 kommentarer

Vuxenlivet kunde jag lägga lite på hyllan igår, tack vare mina grymma vänner.. En hel dag med emma, då vi tog en sväng till stan och shoppade och jag färgade även håret på henne, kolla bilden hur snygg hon är.. Påkvällen blev det utgång, Tisdagsklubben på berså (om någon va där?) Extra bra utgång när man känner folk som känner folk som sedan känner folk, såå man fåå stå på gästlistan och gåå förbi alla i kön,  spara massa pengar och gladare blir man.. Har länge längtat efter att få gåå ut och dansa.. åh de var såå förbaskat kul, jag vill göra de igen, igen och igen..

.. em, en repris, tack!

JAG HAR BLIVIT VUXEN

2009-07-14 | 00:24:24, Kategori: Vardagligt & Personligt, 7 kommentarer


Redan natt juuu och idag har jag jobbat, mitt slapp jobb ni vet! med hopp om bra väder såå blev det en jobb dag på liseberg.. Liseberg är lite överskatt med massa fjortis tjejer som står och dräglar över gotiha cup killar.. Men men gratis åkpass tackar man aldrig nej till.. Fast  man börjar bli en fegis när det gäller att åka berg och dalbanor.. Jisses jag börjar bli gammal

Just nu har jag ett ganska "Tråkigt vuxen liv" allstå bara jobbar och jobbar.. Jag vill ju resa och leva loppan,men jag känner att pengar är bra att ha så det får bli en tråkig sommar.. Så jag måste göra det bästa av saken, att få den bästa sommaren iaf.. Ursh nu låter jag tråkig och känner att "hur kul är det för er att veta om min tråkiga livsituation" ärsh  nu får ni iaf en förklaring varför mina ord inte kommer ut till något blogginlägg!

Jag har blivit vuxen!

SMÅ SMÅ FJÄDERBOLLAR

2009-07-13 | 11:09:36, Kategori: Foto - Djur, 2 kommentarer

foto: Jag

EN FÄRGKLICK!

2009-07-10 | 22:05:33, Kategori: Foto - Natur, 13 kommentarer

R.I.P KING OF POP

2009-07-08 | 12:09:25, Kategori: , 12 kommentarer

Igår var begravningen och minnescermonin för Michael Jackson..
tror inte jag var ensam som satt framför tv hela  kvällen och följde cermonin. man blev verkligen tagen av cermonin. själv har jag inte riktigt förstått att han är borta, Jag har aldrig varit något större fan av Jackson men jag har allitd älskat hans musik. Att han  låg i den kistan som stod framför scen det var ofartbart, hemskt och de kunde einte stämma.. Världen kommer ju aldrig få en så bra artist igen, som dansar och sjunger såå jäklar grymt att hela världen blir helt fast i just honom. Att världen går crazy bara för michael jackson..  det kommer ju aldrig bli detsamma!

R.I.P Michael Jackson

LOTTA PÅ LISEBERG

2009-07-07 | 11:17:24, Kategori: Vardagligt & Personligt, 21 kommentarer

Sarah och Charlotte

Tjejsnack, Charlotte, Sarah och Agnes

Disco fever - Lotta, Charlotte, Agnes och Sarah

Igår var det Lotta på liseberg och vi var på plats.. - såg någon de på tv? eller någon som kanske var där ?Vad tycker ni?
Jag tycker att det var jätte mysigt att vara där, vilken känsla.. Och Lotta är ju huur go som helst, hon verkligen vågar bjuda på sig själv, Hela kvällen var lyckad förutom att regnet fanns i luften under hela kvällen, men konstigt nog var det huur varmt som helst att stå där. Regnet fanns där i början när vi stod och väntade på att det skulle börja, men sen slutade när direktsändingen började. Jätte bra tycker jag för då åkte alla paraply ner och jag såg vad som hände på scen.
Jag blev helt kär i Perellis kläning, Jag har liksom en  förkärlek till lila och den var juu hur snygg som helst, Nii skulle sätt ryggen, mummaa! Agnes kläning var inte helt fel väldigt söt och kort! haha Men lila is the shit!

Jag hade aldrig varit på Lotta på LIseberg innan och kan lätt tänka mig åka ditt flera gånger, det är redan bestämt att den 10 augusti ska vi vara på plats. Hoppas på bättre väder dåå..
Såå kom ihåg att kolla den 10 augusti !!!

IM YOURS

2009-07-05 | 19:31:49, Kategori: Matilda Gustafsson, 7 kommentarer

FREEDOM

2009-07-04 | 16:41:32, Kategori: Vardagligt & Personligt, 16 kommentarer


Nu har jag jobbat klart för idag, otroligt skönt..
sitter och väntar på jeanine  nu, Och hela huset står tomt nu, hela min familj åkte på semetser idag, första gången i min livshistoria som jag har hela huseet för mig själv i en längre period..De sämsta är ju att min familj äger massa djur och växter som ska skötas om, sådär kul kankse! så huset kan man inte lämna någon gång! man kan säga att  jag är fast i  mitt egna hem. fast det sägs att det ska regna i veckan så växterna kanske jag slipper vattna, håller tummarna för de! jag kommer ju glömma göra nått under denna veckan, glömmer mata något djur eller växterna döör..

Nu är det hööög musik som spelas, för att nu börja förbered för ikväll, allstå vattna blommor och gå ut med hunden.. med mera!

SOLAT PÅ MARSTARND

2009-07-03 | 22:08:00, Kategori: Vardagligt & Personligt, 8 kommentarer

Idag tog vi ( jag och adam) en sallad och sedan en Jeanine med oss till Marstrand..
Underbart väder, otroligt mycket folk men bästa av allt ligga på en  handduk och svettas..Så nu är jag röd som en kräfta och det svider.. Men dagen har varit underbar.. Det var även en stor seglings tävling där ( därav mkt folk) Jag och Jeanine var nog dom ända som inte satt där med varsin kikare och dräglade över seglingen.. Vi hade annat och tänka på, brännan..

Lite jobbigt var det allt att komma tillbaka till alla härliga minnen, Klassresan och balen.. Ursh, att man redan saknar tiden man hade tillsammans med klassen.. att man nu är vuxen och aldrig mer få vara ledig. jag vill inte bli vuxen, jag vill gå i skolan och ha sommarlov,

Men imorgon ska jag och Jeanine har "grilsnight"
Grill, tjejsnack, massa mys!
MINA FAVORITER!

2009-07-01 | 22:48:29, Kategori: Foto - Vardagligt, 11 kommentarer